Telttatalkoot Keuruulla

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 19.06.2021
Klo: 09:00

Tapahtumapaikka

Iso Kirja
Heikkiläntie 177, Keuruu

Kuvaus

Keski-Suomen seurakunnat konferenssiteltan pystytykseen la 19.6.2021

Juhannuskonferenssin teema on tänä vuonna Yhdessä. Vaikka koronarajoitusten takia tapahtuma voidaan pitää viimekesän tapaan vain Nettikonffana, uskomme, että konferenssi yhdistää jälleen tuhansia ihmisiä – netin äärellä.

Vaikka itse nettikonferenssi ei tarvitse isoa telttaa, katsomme myös koko kesän tarvetta: näillä näkymin meillä on loppukesästä mahdollisuus pitää Retro-tapahtuma ja nuorten YC-tapahtuma, jotka saattavat koota jopa 500-1000 ihmistä. Edelleenkin on mahdollista, että kokoontumissa joudutaan noudattamaan turvavälejä, joten siksi on tärkeää pystyttää iso teltta.

Haluaisimme siis kutsua Keski-Suomen seurakunnista väkeä auttamaan meitä teltanpystytyksessä.

Talkoopäivä la 19.6. alkaa aamupalalla klo 9.00 ja työtä riittää noin klo 17 asti. Lounas tarjoillaan puolen päivän aikoihin Isossa Padassa.

Mitään erityistaitoja ei tarvita; työtä ohjaavat ammattitaitoiset telttamestarit. Väen tarve on noin 40 henkeä. Kaikenikäiset käyvät, ja miehet ja naiset ovat tasa-arvoisia. Myös nuoret ovat tervetulleita oppimaan telttatyön jaloa taitoa!

Työvaatteet ja käsineet tulee olla omasta takaa. Koska koronan uhka ei ole vielä väistynyt, haluamme korostaa myös terveysturvallisuutta:

  • Kenenkään ei pidä lähteä talkoisiin oireisena
  • Jokaisen tulee huolehtia omasta käsihygieniasta
  • Pyritään välttämään lähikontakteja
  • Maskin käyttöäkään ei ole kielletty!

Ilmoittautumiset 12.6. mennessä: juhannuskonferenssi.fi/telttatalkoot

Lämpimästi yhteistyöstä kiittäen

Marko Halttunen
konferenssi-isäntä