Kairos-kurssi sytytti Birgitassa lähetyskipinän

”Minulla oli jo pidempään ollut kiinnostus lähetystyötä kohtaan. Kairos-kurssilla ymmärsin, että lähetystyö on seurakunnan ydintehtävä, jossa jokaisella kristityllä on oma osansa. Ymmärsin, että Jumala on siunannut minua runsaasti, jotta voisin olla siunaukseksi niille, jotka eivät ole vielä kuulleet evankeliumia.” Näin kertoo Birgitta, jyväskyläläinen fysioterapeutti, joka suosittelee Tarina jatkuu -kurssia jokaiselle kristitylle.

Tiedote: Osallistujamäärien rajoitus poistuu

Viranomaisten päätöksiä seuraten poistamme osallistujamääriä koskevat pandemiarajoitukset tiloissamme lokakuun alusta alkaen. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä sekä hyvää käsihygieniaa. Vältämme edelleen kättelyä, emmekä kierrätä tavaroita osallistujien joukossa. Edelleen pyydämme, että jäät kotiin, mikäli sinulla on koronaan tai flunssaan liittyviä lieviäkin oireita. Livelähetykset jumalanpalveluksista jatkuvat edelleen.

Tiedote: Puolet istumapaikoista käyttöön kirkolla

Otamme jälleen askeleen kohti normaalimpaa seurakunta-arkea! Viranomaisten linjaukset mahdollistavat nyt suuremman osallistujajoukon kirkolla ja tästä päivästä alkaen voimme täyttää puolet istumapaikoista. Maskisuositus sekä ohjeet hyvästä käsihygieniasta ovat edelleen voimassa. Pyydämme myös, että osallistut tilaisuuksiin livelähetyksen kautta, jos sinulla on edes lieviä koronaan tai flunssaan liitettävissä olevia oireita.

Tule juhlimaan 95-vuotiasta seurakuntaamme

Vuonna 1926 joukko uskovaisia teki päätöksen ja perusti Jyväskylään helluntaiseurakunnan. Kiitollisena Jumalan johdatuksesta ja varjeluksesta tähän saakka haluamme kokoontua juhlimaan 95-vuotiasta seurakuntaamme. Järjestämme sunnuntaina 5.9. kaksi ehtoollisjumalanpalvelusta, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan osallistumaan juhliin sekä yhteiselle ehtoolliselle.

Uutta: Kerhoja alakoululaisille

Tämän syksyn uusi juttu on alakoululaisten kerhotoiminta, joka käynnistyy torstaina 2.9. Bändikerho, kokkikerho, kässäkerho, liikkakerho ja pelikerho kokoontuvat kirkolla jatkossa torstaisin klo 17.30–19.00. Maanantaina 30.8. käynnistyy myös Säihke-kuoro ja seuraavana maanantaina toiminnallinen seikkailukerho Royal Rangers.

Tiedote: Kirkon ovet avoinna

Toimintamme jatkuu jo käytössä ollein ohjein ja rajoituksin myös uusimpien viranomaislinjausten jälkeen. Tilaisuuksiin osallistuvien käytössä ovat pääsali Alfred, sivusali Lydia sekä aula. Turvavälien säilymiseksi tilojen istumapaikoista on käytössä alle kolmannes eli tilaisuuksiin mahtuu mukaan korkeintaan 180 osallistujaa. Suljemme kirkon ovet, kun paikat täyttyvät. Tilaisuuksien toteutumisen edellytyksenä on edelleen turvallisen osallistumisen varmistaminen jokaiselle. Pidetään huolta toisistamme…