Työntekijät tutuksi: Esa Hyvönen

Seurakuntaamme on tullut viime vuosien aikana useampi uusi työntekijä, joihin tutustuminen on ollut hidasta pandemian rajoittaessa kohtaamisen mahdollisuuksia. Useat seurakuntalaiset ovatkin toivoneet pääsevänsä kurkkaamaan työntekijöidemme arkeen ja kuulemaan, mitä heidän elämäänsä kuuluu työtehtävien lisäksi. Ensimmäisenä sarjassa esittäytyy johtava pastorimme Esa Hyvönen, joka aloitti tehtävässään syyskuussa 2019.

Tiedote: 20 osallistujan tilarajoitus voimaan

Päivityksenä edelliseen tiedotteeseen rajaamme uusimpia viranomaispäätöksiä seuraten jumalanpalveluksiin paikan päällä osallistuvien määrää tammikuun loppuun saakka. Sunnuntaista 9.1. alkaen klo 11 ja klo 15 alkaviin jumalanpalveluksiin mahtuu 20 osallistujaa pääsali Alfrediin. Lisäksi sivusali Lydiassa ja yläsali Idassa tilaisuutta voi seurata livelähetyksen välityksellä 20 osallistujaa kummassakin.

Tilanne vaikuttaa myös moniin muihin toimintoihimme. Lue tiedotteesta tarkemmin!

Tiedote: Jumalanpalvelukset jatkuvat

Annettujen suositusten mukaisesti rajoitamme toimintaamme jo hieman ennakoiden. Tarkennamme linjauksia tammikuun alussa, kun Jyvässeudun tapahtumia koskevat uudet viranomaispäätökset julkaistaan.

Suurempien turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi otamme jumalanpalveluksiin pääsali Alfrediin vain 150 osallistujaa sunnuntaista 2.1.2022 alkaen. Muiden tilaisuuksien ja pienryhmien osalta kokoontumiset rajataan korkeintaan 20 osallistujaan.

Tiedote: Kolmannes paikoista käytössä

Keski-Suomen siirryttyä jälleen pandemian leviämisvaiheeseen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on määritellyt alueellemme uusia kokoontumisrajoituksia 6.12.2021 alkaen. Sitä myöten seurakuntamme vanhimmisto on linjannut seuraavaa: Vaikka kokoontumisrajoitukset eivät koske uskonnollisten yhdyskuntien seurakuntien jumalanpalveluksia ja vakiintunutta toiminta, kokoontumisten terveysturvallisuus on meidän yhteinen vastuumme. Seuraamme siis viranomaisten ohjeita ja suosituksia, ja rajaamme useiden kirkkokuntien linjaa mukaillen tilaisuuksiemme osallistujamäärän kolmannekseen…

Lauri Mäkinen valittu suntioksi

Julkaisimme lokakuun alussa hakuilmoituksen suntion rekrytoimiseksi. Seurakunnan vanhimmisto on vahvistanut kokouksessaan 10.11.2021 johtavan pastorin esityksen valita suntion tehtävään Lauri Mäkinen.

Kairos-kurssi sytytti Birgitassa lähetyskipinän

”Minulla oli jo pidempään ollut kiinnostus lähetystyötä kohtaan. Kairos-kurssilla ymmärsin, että lähetystyö on seurakunnan ydintehtävä, jossa jokaisella kristityllä on oma osansa. Ymmärsin, että Jumala on siunannut minua runsaasti, jotta voisin olla siunaukseksi niille, jotka eivät ole vielä kuulleet evankeliumia.” Näin kertoo Birgitta, jyväskyläläinen fysioterapeutti, joka suosittelee Tarina jatkuu -kurssia jokaiselle kristitylle.

Tiedote: Osallistujamäärien rajoitus poistuu

Viranomaisten päätöksiä seuraten poistamme osallistujamääriä koskevat pandemiarajoitukset tiloissamme lokakuun alusta alkaen. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä sekä hyvää käsihygieniaa. Vältämme edelleen kättelyä, emmekä kierrätä tavaroita osallistujien joukossa. Edelleen pyydämme, että jäät kotiin, mikäli sinulla on koronaan tai flunssaan liittyviä lieviäkin oireita. Livelähetykset jumalanpalveluksista jatkuvat edelleen.

Tiedote: Puolet istumapaikoista käyttöön kirkolla

Otamme jälleen askeleen kohti normaalimpaa seurakunta-arkea! Viranomaisten linjaukset mahdollistavat nyt suuremman osallistujajoukon kirkolla ja tästä päivästä alkaen voimme täyttää puolet istumapaikoista. Maskisuositus sekä ohjeet hyvästä käsihygieniasta ovat edelleen voimassa. Pyydämme myös, että osallistut tilaisuuksiin livelähetyksen kautta, jos sinulla on edes lieviä koronaan tai flunssaan liitettävissä olevia oireita.