Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu lähetysaiheinen intensiivikurssi. Sen tavoitteena on kouluttaa, inspiroida ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen. Kurssi sopii kaikille, jotka tahtovat syttyä lähetystyölle ja vahvistaa omaa lähetysnäkyään. Kurssi sopii hyvin myös jokaiselle, joka miettii lähetystyön merkitystä tai epäilee lähetyskäskyn ajankohtaisuutta. Kurssikokemukset ovat olleet innostavia. Erityisesti Kairos on ollut vastaus heille, jotka eivät ole kokeneet olleensa lähetysihmisiä.

Kurssi järjestetään yleensä kahtena viikonloppuna, yhteensä seitsemänä päivänä. Lähiopetusta on noin 22 tuntia. Kurssilla hyödynnetään erilaisia oppimistapoja kuten ryhmäkeskusteluja, lyhyitä luentomaisia esittelyitä, infotuokioita, videoita sekä erilaisia teemaan sopivia aktiviteetteja.

Kurssin yhdeksässä osiossa käsitellään lähetyksen raamatullisia perusteita Vanhassa ja Uudessa testamentissa, kristinuskon leviämisen historiaa, lähetysstrategiaa, jäljellä olevan tehtävän kuvausta sekä kulttuurienvälisiä huomioita ja globaalikristittyjen yhteistyötä. Kurssin aikana pohditaan opitun soveltamista omaan elämään.

Kairos -kurssi on intensiivinen, kattava lähetyspaketti jossa teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä. Kurssi avaa silmät Jumalan mission suuruudelle ja haastaa osallistumaan siihen. Sini, kurssilainen

Seuraavat kurssit Keski-Suomessa

  1. Kairos-kurssi Petäjävedellä PERUTTU
  2. Kairos-kurssi Jyväskylässä 23.-25.10., 5.11. ja 20.-22.11.
    Jyväskylän helluntaikirkko, Okkerinkatu 2
    Kurssimaksu: 90 € sisältäen ruokailut
    Ilmoittautuminen: kairos[a]jklhelluntaisrk.fi, 040 732 6079 / Kate

Fasilitaattorikoulutus

  • Kairos-kurssin jo suorittaneille, jotka haluavat mahdollistaa kurssin myös muille ja osallistua jatkossa Kairos-kurssien järjestämiseen ja fasilitoimiseen
  • jos haluaisit lähteä fasilitaattoriksi, ota yhteyttä: Karoliina Jylhä, kairos [a] jklhelluntaisrk.fi / 040 732 6079

Lue lisää