lahetystyo-pug

Miksi teemme lähetystyötä?

Olemme määritelleet seurakuntamme mission seuraavasti:

Seurakuntamme pitää esillä Jumalan Sanaa kaikkialla maailmassa, jonka kuulemisen kautta ihminen löytää henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Kristukseen ja iankaikkisen elämän.

Kyseinen missio nousee suoraan Jeesuksen käskystä:

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen on pelastuva. (Mark.16:15-16)

Pyhän Hengen vuodatuksen jälkeen ensimmäiset kristityt aloittivat evankeliumin julistuksen kaikkialle silloiseen maailmaan. Jyväskylän helluntaiseurakuntana tiedostamme osallisuutemme ja velvollisuutemme edelleen voimassa olevaan lähetyskäskyyn. Seurakunnan tehtävä on pitää tarjolla evankeliumin sanomaa kaikilla tavoin kotimaassa ja niissä lähetysmaissa, joihin Jumala on avannut mahdollisuuden ja kutsunut keskuudestamme työntekijöitä. Lähetystyön päämääränä on saavuttaa ihmisiä ja opastaa heidät henkilökohtaisesti Jeesuksen Kristuksen sisäiseen tuntemiseen.

Tulevaisuuden visionamme on olla voimakkaasti ja kasvavasti lähetystyöhön panostava seurakunta. Tavoitteenamme on myös kasvattaa uusia lähetystyöntekijöitä. Lähetystyöllämme on selkeä ja pitkäjänteinen suunnitelma, ja työtä tehdään yhdessä helluntaiherätyksen lähetysjärjestöjen, kuten Fida Internationalin ja Avainmedian, kanssa.

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter