lahetystyo-pug

Kristillinen lähetystyö perustuu Raamatusta löytyvään Jeesuksen käskyyn:

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. (Mark. 16:15-16)

Pyhän Hengen vuodatuksen jälkeen ensimmäiset kristityt aloittivat evankeliumin julistuksen kaikkialle silloiseen maailmaan. Seurakuntana tiedostamme osallisuutemme ja velvollisuutemme edelleen voimassa olevaan lähetyskäskyyn. Tehtävämme on pitää tarjolla evankeliumin sanomaa kaikilla tavoin kotimaassa ja niissä lähetysmaissa, joihin Jumala on avannut mahdollisuuden ja kutsunut keskuudestamme työntekijöitä. Lähetystyön päämääränä on saavuttaa ihmisiä ja opastaa heidät henkilökohtaisesti Jeesuksen Kristuksen sisäiseen tuntemiseen.

Tulevaisuuden visionamme on olla voimakkaasti ja kasvavasti lähetystyöhön panostava seurakunta. Tavoitteenamme on myös kasvattaa uusia lähetystyöntekijöitä. Lähetystyöllämme on selkeä ja pitkäjänteinen suunnitelma, ja työtä tehdään yhdessä helluntaiherätyksen lähetysjärjestöjen, kuten Fida Internationalin ja Avainmedian, kanssa.

Työntekijämme maailmalla

Sofia ja Jani-Matti Korpela sekä Benjamin, Aabel ja Elia, Thaimaa

Heidi ja Pekko Kotamäki sekä Manu, Lumia ja Olivia, Aasia (kotimaassa)

Nacho Marqués ja María Juan sekä Carmen, Caleb, Miguel ja Sydney, Espanja

Virpi ja Tero Mesiäislehto sekä Alvar, Linnea ja Ellen, Tansania

Marianne ja Esa Pyykkönen sekä Emil, Papua-Uusi-Guinea + Lotta ja Milla Australiassa

Helena ja Samuel Tedder sekä Evita, Jonathan, Amanda ja Linda, Etiopia

Lisäksi meillä on ystävyysseurakunta ja päiväkotihanke Nepalissa (ks. Gadin lapset Facebookissa). Seurakuntamme jäseniä työskentelee myös erilaisissa lyhyt- ja pitkäaikaisissa lähetystyön asiantuntijatehtävissä sekä erityistehtävissä.

Rukous on keskeinen osa lähetystyötä. Esirukoilijana teet tärkeää työtä niiden rinnalla, jotka elävät ja uurastavat vieraiden kulttuurien keskellä. Jos haluat sitoutua mukaan rukoilemaan ajankohtaisten tarpeiden ja tilanteiden puolesta, ilmoittaudu rukoustukilistalle alla olevalla lomakkeella.

Välitämme läheteiltä saapuvat rukousaiheet ao. listalle ilmoittautuneille pikaisesti – ja toivomme, että listalle ilmoittautuneet sitoutuvat rukoilemaan aiheiden puolesta. Päivitämme mukaan ilmoittautuneet esirukoilijat listoille kerran kuussa.

Huom! Nämä postilistat on tarkoitettu vain esirukousta varten. Mikäli kaipaat uutisia lähetyskentältä tai haluat tukea lähettejä viestein, ota yhteyttä suoraan heihin ja pyydä päästä mukaan heidän uutiskirjejakeluunsa. Yhteystietoja saat tarvittaessa seurakunnan toimistolta.

Jos haluat myöhemmin pois listalta, lähetä viestiä listan ylläpitäjälle Minnalle osoitteella etunimi[a]jklhelluntaisrk.fi.