Raamatussa meille on annettu kaksi hyvin selkeää elämänohjetta: rakasta Jumalaa ja rakasta lähimmäistäsi. Näiden ohjeiden toteuttamiseen ei tarvita erityistä kutsumusta, vaan se kuuluu meille jokaiselle. Meidän tehtävänämme on huolehtia jokaisesta – vanhuksista, syrjäytyneistä, yksinhuoltajista ja niin edelleen. Olisi mahtavaa, jos kaupungissamme uskovat tunnettaisiin siitä, kuinka he tekevät hyvää.

Seurakuntamme diakoniatyön perustana on Jeesuksen ja alkuseurakunnan esimerkki palvelevasta elämäntavasta ja lähimmäisenrakkaudesta. Diakonia on todistus Kristuksen rakkaudesta ja osa seurakunnan kokonaistehtävää. Pyrimme tukemaan hädässä olevia lähimmäisiämme niin hengellisissä, henkisissä kuin fyysisissä tarpeissa ja kohtaamme heidät siellä, missä he asuvat ja elävät. Yhdessä toteutettavan diakonian avulla edistämme seurakunnassamme keskinäistä vuorovaikutusta ja yhteyttä.

Seurakuntamme diakoneiksi on siunattu

  • Sakari Pihlaja, päihde- ja vankilatyö
  • Mertsi Florin ja Armas Hagert, romanityö
  • Riitta-Leena Huttunen ja Sirpa Huttunen, sielunhoito
  • Annie Leppänen, vanhus- ja ystäväpalvelu

Diakoniatyön puhelinpäivystys ma-ke klo 10-15  numerossa 050 400 2135. Yhteydenotot myös sähköpostitse ajasta riippumatta: diakonia(at)temppeli.fi.

Share on FacebookTweet about this on Twitter