Seurakunta lähelläsi

Jyväskylän helluntaiseurakunta toimii myös kaupunkialueen lähiöissä. Monipuolista ja aktiivista toimintaa on erityisesti Palokassa seitsemän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Palokka on vireä ja kasvava taajama, jossa on asukkaita noin 14 000.

Vuonna 2002 Jyväskylän helluntaiseurakunta hankki Palokasta oman toimitilan, Toivonkulman. Aivan Palokan keskustassa torin ja kauppojen vieressä sijaitseva toimitila on tiloiltaan hyvin sopiva erilaisten tilaisuuksien pitämiseen. Toivonkulmaan mahtuu kerrallaan noin 100 henkilöä. Huoneisto on valoisa, siellä on pieni keittiö ja se soveltuu erinomaisesti myös liikuntaesteisille henkilöille. Toivonkulman tiloja vuokrataan erilaisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin silloin, kun tiloissa ei ole seurakunnan omaa toimintaa.

Toivonkulman toiminnasta vastuuta kantaa Jyväskylän helluntaiseurakunnan pastoritiimin tukemana Toivonkulman oma ohjausryhmä. Sen kokoonkutsujina toimivat seurakuntatyöntekijät Sanna Balbatsu ja Mika Savolainen. Heidän lisäkseen ohjausryhmään kuuluvat Jüri Aro-Panula, Päivi Hamarus, Jouko Manninen ja pastori Kenneth Karppinen.

Share on FacebookTweet about this on Twitter