Tarina jatkuu… -kurssi

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 06.09.2019
Klo: 18:00

Tapahtumapaikka

Toivonkulma
Olavintie 1, Palokka

Kuvaus

Tarina jatkuu… -kurssi on paikallisseurakunnissa järjestettävä neljän oppitunnin mittainen kurssi, joka on tarkoitettu kaikille uskoville inspiraatioksi, koulutukseksi sekä haasteeksi. Päämääränä on, että uskovat näkisivät osallisuutensa Jumalan lunastavassa lähetyksessä kaikille maailman ihmisille.

Kurssi alkoi Simply Mobilizing -järjestön kansainvälisen johtajan Max Chismonin seminaarista, jonka otsikko oli: ”Pysäytä maailma, haluan päästä mukaan.” Max piti seminaarin monessa eri maassa ympäri maailmaa. Se antoi yleiskuvan Jumalan missiosta osoittaa armoaan maailman ihmisille ja kansoille. Sisältö kattoi raamatullisen, historiallisen, strategisen sekä kulttuurisen näkökulman kristillisestä lähetyksestä. Seminaari on nyttemmin uudistettu kurssiksi ja nimetty uudelleen: ”The Unfinished Story”, suomeksi ”Tarina jatkuu”.

Kurssin keskeiset osa-alueet: Ylistys ja rukous, vähiten saavutettujen ihmisryhmien esittely ja rukous (Rukouksen polttopisteessä -vihkonen), opetusvideo ja reflektio tehtäväkirjaa käyttäen, lisävideot ja keskustelu, henkilökohtainen sovellus, kasvuryhmä sekä lisälukemistona lyhyitä artikkeleita

Aikataulu: pe 6.9. klo 18-21, iltapala sekä la 7.9. klo 9-19, lounas ja kahvitauot

Kurssimaksu 40 € (materiaali ja koulutus 25 € + ruoka ja kahvi 15 €)

Ilmoittautuminen: Karoliina Jylhä, kairos [a] jklhelluntaisrk.fi / 040 732 6079 

Share on FacebookTweet about this on Twitter