Suomalainen messu

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 28.10.2017
Klo: 19:00

Tapahtumapaikka

Yliopiston juhlasali
Seminaarinkatu 15, Jyväskylä

Kuvaus

Lasse Heikkilän Suomalaisen messun juhlaversio esitetään lauantaina 28.10. klo 19 Jyväskylän yliopiston juhlasalissa, Seminaarinkatu 15.  Suomalaisessa messussa voidaan ihailla suomalaisen luonnon kauneutta multimediaesityksen kautta sekä elää uudelleen satavuotisen Suomen tärkeimmät tapahtumat. Messu koostuu pelimanniryhmän musiikista ja kuoron ja solistien laulusta, iloisista tanssiesityksistä ja kauniista kuva-aineistosta.

Tilaisuus kuuluu valtioneuvoston hyväksymänä Suomi 100 vuotta -juhlaohjelmaan, ja sitä toteutetaan tänä vuonna konserttisaleissa ja kirkoissa eri puolella Suomea. Jyväskylässä tapahtuman järjestämisestä vastaavat Jyväskylän evankelis-luterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta sekä Vaajakosken baptistiseurakunta.

Lippu 10 €. Lippuja saatavilla kirjamyynnistä tilaisuuksien yhteydessä sekä seurakunnan toimistolta sen aukioloaikoina.

Hyvä Suomalaiseen messuun saapuva yleisö

Otattehan huomioon, että yliopiston alueella on niukasti paikoitustilaa tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä.

Yliopiston päärakennuksen (C-rakennus) eteen pääsee Seminaarinkadun kautta autolla. Ovelle voi tuoda autolla esimerkiksi liikuntarajoitteisia henkilöitä. Pääsisäänkäynnin läheisyydessä olevat paikoitusalueet on varattu liikuntarajoitteisten autoille.

Paikoitustilaa on varattu myös yliopiston kirjaston (B-rakennus) päädyssä, Minna Canthin kadun ja Seminaarinkadun kulmauksessa, Lounaispuiston grilliä vastapäätä. Edellä mainitut yliopiston paikoitusalueet ovat käytettävissä ko. ajankohtana Suomalaisen messun yleisölle.

Lisää paikoitustilaa on Hippoksen alueella, joista lähimpänä on Keskikadun ja Pitkäkadun kulmauksessa, lähellä uimahalli Aalto Alvaria, oleva paikoitusalue. Täältä on kävelymatkaa C-rakennukseen noin 300 m.

Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa! Ovet avautuvat aulatiloihin klo 18.00, saliin pääsee klo 18.30 alkaen.

Kartta latautuu…

Share on FacebookTweet about this on Twitter