NiceDesign

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 28.09.2019
Klo: 12:00

Tapahtumapaikka

Keskusta
Lyseonkatu 3, Jyväskylä

Kuvaus

ND-päivässä pohdimme, miten elää viisaasti Raamatun suuntaviittojen mukaan. Mikä on meille merkityksellistä? Miten elämämme tärkeimmät asiat tulevat näkyviksi valinnoissamme? Miten valita hyvin lukemattomista vaihtoehdoista, eri arvomaailmojen keskellä? Luvassa on puhetta ja pohdintaa rehellisesti rahasta, avoimesti ajasta ja inhimillisesti ihmissuhteista.

Päivää rakentamassa ovat Virpi Mesiäislehto, Marja Suni ja Tiina Oksanen. Musiikissa ja ylistyksessä meitä palvelee Jennimari Niemi joukkoineen. Keittiössä herkkuruokaa loihtii Juha Suni.

Ilmoittautuminen päivään on päättynyt! 15. – 22.9. välillä ilmoittautuneille päivän hinta on 25 euroa.

Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen:
1. Maksa ensin ilmoittautumismaksu 20 euroa Jyväskylän helluntaiseurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10, viitteellä 12522.
2. Täytä ja lähetä alla oleva ilmoittautumislomake.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse infokirjeen päivästä viimeistään tiistaina 24.9. Jos näin ei syystä tai toisesta tapahdu, olethan yhteydessä alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen, kiitos! (Tarkistathan ensin roskapostikansiosi, joskus kirje eksyy sinne.)

Peruutuksen sattuessa osallistumismaksua ei palauteta, vaan se käytetään hyvin NiceDesignin kulujen kattamiseen. Jos kuitenkin haluat antaa paikkasi jollekin toiselle naiselle, se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nicedesign[a]temppeli.fi viimeistään sunnuntaina 22.9.

Alle vuoden ikäiset sylivauvat ovat lämpimästi tervetulleita äitiensä mukana. Toivomme kuitenkin, että taaperoikään ehtineet lapset jäävät kotiin hyvän hoitajan huomaan. Valitettavasti emme pysty järjestämään päivään lastenhoitoa.

Tervetuloa!

ND-tiimi
nicedesign[a]temppeli.fi