NiceDesign: Tunnetko?

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 30.03.2019
Klo: 12:00

Tapahtumapaikka

Keskusta
Lyseonkatu 3, Jyväskylä

Kuvaus

Mitä tunnet, miten tunnet, kenet tunnet? Tunnetko iloa ja ikävää, onnea ja surua, rauhaa ja rakkautta, vihaa ja pelkoa? Pelkäätkö tunteitasi tai pelkäätkö tuntea? Tunnetko itsesi, tunnistatko tunteesi? Entä tunnetko Jumalasi? Mitä Hän tuntee, mitä Hän ajattelee tunteista?

ND-päivän vietämme siis tunteiden äärellä – niiden, jotka joskus yllättävät meidät, toisinaan saavat aivan raiteiltaan ja sitten taas lämmittävät koko kehoa. Pohdimme, miksi tunnemme, täytyykö tunteille tehdä jotain, saako kaikkia tunteita tuntea ja mitä Isämme ajattelee tunteista.

Päivässä on kolme upeaa opettajaa: Anne Tuppurainen, Kati Peltola ja Mirjam Rousu. Yhdessä he tarjoilevat monipuolisen näkymän tunnemaailmaan. Päivässä on tietysti mukana myös rohkeat tarinoitsijat sekä musiikkia Anna-Leena Luoma-ahon johdolla. Lounastamme ja kahvittelemme tuttuun tapaan yhdessä sekä nautimme yhdessäolosta ja tietysti pienistä yllätyksistä.

Ilmoittautuminen päivään on päättynyt. 11. – 23.3. ilmoittautuneille päivän hinta on 25 euroa.

Ilmoittautuminen on kaksiosainen:
1) Maksa ilmoittautumismaksu 25 euroa Jyväskylän helluntaiseurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10, viitteellä 12522.
2) Täytä ja lähetä alla oleva ilmoittautumislomake (suljettu ilmoittautumisen päätyttyä).

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse infokirjeen päivästä viimeistään tiistaina 26.3. Jos näin ei syystä tai toisesta tapahdu, olethan yhteydessä alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen, kiitos! (Tarkistathan ensin roskapostikansiosi, joskus kirje eksyy sinne.)

Peruutuksen sattuessa osallistumismaksua ei palauteta, vaan se käytetään hyvin NiceDesignin kulujen kattamiseen. Jos kuitenkin haluat antaa paikkasi jollekin toiselle naiselle, se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nicedesign[a]temppeli.fi viimeistään sunnuntaina 24.3.

Alle vuoden ikäiset sylivauvat ovat lämpimästi tervetulleita äitiensä mukana. Toivomme kuitenkin, että taaperoikään ehtineet lapset jäävät kotiin hyvän hoitajan huomaan. Valitettavasti emme pysty järjestämään päivään lastenhoitoa.

Tervetuloa!

ND-tiimi
nicedesign[a]temppeli.fi

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter