Kaikuja: Olli Helenius

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 21.09.2019
Klo: 18:00

Tapahtumapaikka

Keskusta
Lyseonkatu 3, Jyväskylä

Kuvaus

Laulaja, lauluntekijä Olli Helenius tunnetaan maanläheisestä folk-popista. Hänen kappaleitaan yhdistävät kauniit melodiat sekä lohduttavat ja syvälliset sanat. Heleniuksen oman elämän kriisit ovat tuoneet artistiin lisää syvyyttä ja herkkyyttä, joihin kuuntelijoiden on helppo samaistua. Olli Heleniusta voi kuulla nykyään myös Radio Dein taajuuksilla, jossa hän isännöi Iltakahvilla Olli ja Mikko radio-ohjelmaa.

Helenius on aloittanut muusikon uransa jo 1980-luvun lopussa. Hän on toiminut niin rumpalina, laulajana kuin tuottanut monia albumeita. Helenius on mm. Bass´n Helenin perustajajäsen ja toimi myös Juha Tapion rumpalina vuosien ajan. Vuosituhannen vaihteessa Helenius alkoi tehdä omia lauluja ja hän on julkaissut seitsemän sooloalbumia. Viimeisin albumi Alku julkaistiin vuonna 2019.

Jyväskylään Olli Helenius tulee mies & kitara -meiningillä – ja sinä olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kaikuja on konserttisarja, joka tarjoaa mahdollisuuksia pysähtyä arjen keskellä laadukkaan musiikin äärelle. Luvassa on erilaisia tyylilajeja ja tunnelmia, jotka kohtaavat kaiken ikäisiä ihmisiä. Konsertteihin on vapaa pääsy, mutta niissä on mahdollisuus antaa vapaaehtoinen rahalahja Uutta kotia kohti -rakennushankkeen hyväksi.

Syyskuun konsertti on viimeinen Lyseonkatu 3:n tiloissa järjestettävä Kaikuja-ilta. Loppuvuodesta konserttisarja muuttaa uusiin puitteisiin, uuden kirkkorakennuksen valmistuessa Hippokselle.