Kaikuja: Maksetut Viulut

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 15.12.2019
Klo: 18:00

Tapahtumapaikka

Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2, Jyväskylä

Kuvaus

Kaikuja-konserttisarja jatkuu jälleen – koe Maksettujen Viulujen joulu ja tee samalla hyvää!

Viisihenkinen folk pop -yhtye Maksetut Viulut tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia.
 
Alun perin ystävykset halusivat vain jamitella keskenään, mutta yleisö oli toista mieltä. Ilo tarttui kuulijoihin, jotka alkoivat vaatia levyjä ja konsertteja. Nyt Maksetut Viulut on yksi Suomen rakastetuimmista hengellisistä yhtyeistä, joka julkaisi keväällä 2019 kolmannen studioalbuminsa.
 
Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia ja niistä nauttivat kaikenikäiset kuulijat. Yhtye on esiintynyt niin kirkoissa, konserttisaleissa kuin televisiossakin ja heidän musiikkinsa on tuttua myös radioaalloilta.
 
Yhtyeen joulukiertue on kasvanut vuosi vuodelta suositummaksi. Tänä vuonna soittimet on viritetty ilolla ja herkkyydellä: mukaan on poimittu rakkaita joululauluja ja uusia sävellyksiä.
 
Maksetuissa Viuluissa soittavat Henna-Maria Harju, Ossi Mäki-Reini, Neea Lamminmäki, Sirpa Luoma ja Tuuli Malve.
 
Vapaaehtoinen pääsymaksu – Konsertin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan ruokaturvaa, kuukautisterveyttä ja rauhanrakentamista edistävään työhön Tansaniassa.

Kaikuja on konserttisarja, joka tarjoaa mahdollisuuksia pysähtyä arjen keskellä laadukkaan musiikin äärelle. Luvassa on erilaisia tyylilajeja ja tunnelmia, jotka kohtaavat kaiken ikäisiä ihmisiä.

Tämä on ensimmäinen Kaikuja-konsertti uudessa Hippokselle avautuneessa Tapahtumakeskus Helmissä, jonka Alfred-sali tarjoaa erinomaiset puitteet musiikkielämyksille. Tule nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan upeisiin tiloihin!