Juhannuskonferenssi Keuruulla

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 19.06.2019
koko päivä Klo: 00:00

Tapahtumapaikka

Iso Kirja
Heikkiläntie 177, Keuruu

Kuvaus

Vuoden 2019 Juhannuskonferenssin teemaksi on valittu Jeesus, mikä vie kristinuskon ytimeen. Konferenssiteemaa täydentää pienoisevankeliumiksi kutsuttu Raamatun jae, Johannes 3:16, joka läpäisee konferenssin ohjelman erityisesti raamattutunneilla ja iltajuhlissa.

Juhannuskonferenssi tarjoaa monipuolisen ohjelmakattauksen eri-ikäisille konferenssivieraille. Erillisessä Teemateltassa on mukaansa tempaavia lastenjuhlia, UnitedLife -varhaisnuorten tilaisuuksia sekä nuorten aikuisten teemafoorumeita ajankohtaisista aiheista. Megaluokan nuortenillat ovat erikseen juhlateltassa iltamyöhällä. Kansainvälisillä konferenssivierailla ja maahanmuuttajilla on niinikään Teemateltassa ns. International Meetings iltapäivisin. Lisäksi juhlatelttaan on järjestetty tulkkauspalvelu monille kielille.

Jyväskyläläisiäkin on palvelemassa useissa tilaisuuksissa, alkaen heti Avajaisjuhlasta keskiviikkona 19.6. klo 19. Tutustu koko ohjelmaan ja konferenssin monipuolisiin palveluihin tapahtuman nettisivuilla: https://www.juhannuskonferenssi.fi/

Share on FacebookTweet about this on Twitter