Empowering Men

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 27.10.2018
Klo: 17:00

Tapahtumapaikka

Keskusta
Lyseonkatu 3, Jyväskylä

Kuvaus

Empowering Men -miestenpäivän teemoina ovat

  • Miehen matka eheyteen, Eino Hoisko
  • Miehen kokonaisvaltainen hyvinvointi, Jukka Sinnemäki
  • Valloittavaksi mieheksi, Jyrki Palmi
  • Musiikissa Timi Kakriainen

Ilmainen sisäänpääsy
Illallinen ja kahvit 10 €
Illallinen + Mies ole rohkea -kirja (Aikamedia 2013) = yht. 20 €

Eino Hoisko – Ihminen tavattavissa mentori
Olen kolmen jo aikuisen lapsen isä ja neljän lapsenlapsen pappa. Koulutukseltani olen mielenterveyshoitaja. Työskentelin julkisella puolella eri psykiatrisilla osastoilla. Yrittäjäksi uskalsin lähteä 40-vuotiaana ja toteutin haaveeni kehittäen mielenterveys-, vanhus- sekä lastensuojelupuolen kuntoutus- ja asumispalveluja. Olen kokenut elämäni aikana kaksi syvää loppuunpalamista ja osaltaan ne olivat (nyt kiitollisena) ohjaamassa minua Ihminen tavattavissa -mentoriksi. Omaan henkilökohtaisen hengellisen ulottuvuuden ja ymmärrän sieltä nousevia ongelmia, jotka pahimmillaan rajoittaa ihmisenä elämistä ja kokemista. Koen omaavani kykyä kuulla ja nähdä ihmisen kipuja. Haluan olla siinä ihmisenä, tukemassa ihmistä halutessaan tulla kuulluksi nähdyksi

Jyrki Palmi – pastori
Olen 52-vuotias isä ja aviomies, jonka lapset perheineen asuvat kaikki Helsingissä. Olemme perheenä asuneet ja olleet lähetystyössä ulkomailla kymmenisen vuotta. Muu työhistoria on sisältänyt pääasiassa seurakuntatyötä kohta kolmenkymmenen vuoden ajan. Jyväskylän helluntaiseurakunnan pastorina olen työskennellyt vuodesta 2013 alkaen. Omat kokemukset haastavista lapsuuden kokemuksista ovat inspiroineet minua auttamaan kristittyjä miehiä heidän kasvukivuissaan. Myös alkoholistikotien lapset ja heidän tukeminen ovat sydämelläni. Huoli miehistä ja omat kokemukset saivat minut kirjoittamaan kirjan Mies ole rohkea (Aikamedia Oy 2013), josta on otettu jo kolme painosta.

Jukka Sinnemäki – opettaja, Global Teacher Prize TOP50-finalisti
Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Tällä hetkellä työskentelen Jyväskylän kristillisellä koululla. Koulutukseltaan olen kasvatustieteen ja filosofian maisteri sekä olen viimeiseksi suorittanut tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Nuorempani elämästä kului paljon monipuolisen urheilun ja liikunnan parissa. Viime vuosina pääpaino on enemmän keskittynyt yhteistyöhön kansainvälisten yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa. Parhaillaan kehitän ratkaisuja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseen koulumaailmassa, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Arvostus hyvinvointiin on itselläni hyvin henkilökohtainen, sillä 13-vuotiaana sukellettuani järvenpohjaan, terveys ja elämä yleensä on antanut huomattavasti syvemmän merkityksen. Lääkärin sitaatti vanhemmilleni onnettomuuden jälkeen ”lääketiede ei pysty antamaan aukotonta selitystä siitä, että poikanne ei kuollut tai neliraajahalvaantunut”.

Share on FacebookTweet about this on Twitter