Avioliiton syyshuolto

Ajankohta

Tapahtumapäivä(t): 04.11.2017
Klo: 11:00

Tapahtumapaikka

Jyväskylän helluntaiseurakunta
Lyseonkatu 3, Jyväskylä

Kuvaus

Päivän osallistumismaksu on 30 €/pariskunta sisältäen ruokailun ja kahvit. Ilmoittautukaa mukaan pe 27.10. mennessä alla olevalla lomakkeella. Osallistumismaksu tulee maksaa ennen ilmoittautumista seurakunnan tilille IBAN FI54 5290 0220 2926 09 (BIC OKOYFIHH) viitteellä 11840.

Luennoitsijoina ovat Ulla-Maija Lammi-Ketoja ja Jukka Ketoja Kirkkonummelta. He ovat pitkäaikaisia Parempi avioliitto ry:n vapaaehtoisia, jotka ovat ohjanneet parisuhdevertaisryhmiä 25:llä viikon mittaisella perheleirillä sekä sadassa viikonlopputapahtumassa vuodesta 1987 alkaen. Ketojat ovat toimineet tukiparina parisuhdekriisissä oleville vuodesta 1995 ja luennoineet parisuhteen hoitamisesta kymmenissä avioliittotapahtumissa ja perhekerhoissa 20 paikkakunnalla vuodesta 2001 alkaen.

Ketojat ovat järjestäneet satoja osallistujia koonneita tapahtumia kuten perhepiirejä ja parisuhdeiltapäiviä kotipaikkakunnallaan Kirkkonummella reilun kymmenen vuoden ajan. He ovat myös kouluttaneet vertaisryhmänohjaajia ja valmistelleet tehtävämateriaaleja aviopariryhmiin, sekä osallistuneet useisiin tv- ja radio-ohjelmiin. Tämän kaiken he ovat tehneet tämän auttaakseen parisuhdevaikeuksissa olevia perheitä.

Olemme itse hyötyneet vertaistuesta. Keskustelukulttuurimme on muuttunut ja rakkautemme on syventynyt. Olemme nähneet huikeita muutostarinoita kymmenien parien kohdalla, joiden kanssa olemme olleet samoissa vertaisryhmissä. Vapaaehtoistyö on rikastuttanut elämäämme ja antanut hyviä ystäviä. Olemme saaneet kokea olevamme jossain suuressa mukana.

Ulla-Maija Lammi-Ketoja ja Jukka Ketoja