Lukuisat palvelutiimit tarvitsevat tekijöitä ja rohkaisemmekin sinua löytämään oman palvelupaikkasi seurakunnassa. Tutustu eri palvelutiimeihin tällä sivulla ja ilmoita kiinnostuksesi sivun lopussa olevalla ilmoittautumislomakkeella, niin osaamme ottaa sinuun yhteyttä.

Mikäli haluat tietää jostain palvelumuodosta enemmän tai haluat lähteä mukaan tiimiin, voit ottaa yhteyttä työmuodon yhteyshenkilöön tai sähköpostitse: palvele [a] jklhelluntaisrk.fi. Kerromme mielellämme lisää ja ohjaamme sinua kohti palvelutehtävääsi.

 


Aluetyö

Korpilahti

Yhteyshenkilö: Sinikka Pohjalainen, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 064 9414

Palokan Toivonkulma

Lue lisää täältä.

 


Jyväskylä International Christian Fellowship

Sandesh

Lue lisää täältä. Find more information here.

Yhteyshenkilö / Contact person: Sandesh Robert, sandesh.robert [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 409 9226


Järjestyksenvalvojat ja vahtimestarit

Seurakunnan järjestyksenvalvojatiimiin tarvitaan uusia reippaita jäseniä. Järjestyksenvalvojat palvelevat tilaisuuksiin osallistuvaa yleisöä. Meillä on useita tiimejä ja palveluvastuu vaihtelee tiimeittäin, riippuen missä tilaisuuksissa palvelet ja mihin tiimiin kuulut. Keskimäärin palveluvastuu on noin 1-3 kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan.

Järjestyksenvalvojilta odotamme: Olet 18 vuotta täyttänyt mies tai nainen, kuulut seurakuntaamme tai olet aktiivisesti mukana seurakuntamme toiminnassa, ja haluat palvella tilaisuuksiin osallistuvaa yleisöä. Tehtävään tarvittavat tiedot, taidot sekä rutiinit opetamme perehdytysjakson aikana.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä turvallisuusvastaava Timo Köykkään, 040 575 2689, timo.koykka [a] jklhelluntaisrk.fi.


Levy- ja kirjamyynti

Lotta

Yhteyshenkilö: Lotta Kortelainen, kirja [a] jklhelluntaisrk.fi

Tukikohdan levy- ja kirjamyynti

Levy- ja kirjamyynnistä voi ostaa kirjallisuutta ja musiikkia tukemaan omaa hengellistä kasvuaan. L&K aukaisee ovensa kerran kuussa Tukikohdassa. Tämä tarkoittaa reilun parin tunnin palvelemista. Haluamme antaa nuorille mahdollisuuden tutustua ja tehdä hyviä löytöjä L&K tuotevalikoimasta.

Yhteyshenkilö: Lotta Kortelainen, kirja [a] jklhelluntaisrk.fi


Livelähetykset (streamaus)

Janne

Stream-tiimi tuottaa livelähetyksiä verkkoon seurakunnan jumalanpalveluksista (Tukikohta ja sunnuntai) sekä sovitusti myös muista tilaisuuksista. Tällä hetkellä julkaisualustana käytetään YouTubea. Stream-tiimi tarjoaa monipuolisen palvelupaikan, missä yhdistyy sujuvasti tekninen osaaminen sekä luova sisällöntuotanto. Livelähetykset sekä tilaisuuksista arkistoon jätetyt tallenteet ovat seurakunnalle arvokas väylä välittää sanomaa Jumalasta heille, jotka eivät tilaisuuksiin pääse osallistumaan.

Palveluaika on n. 3h/kk.

Yhteyshenkilö: Janne Ylitalo, etunimi [a] jklhelluntaisrk.fi


Lähetystyö

Ari

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Ari Kuisma, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Lyhytaikainen lähetystyö ja aktiot

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Karoliina Jylhä, aktiot [a] jklhelluntaisrk.fi

Lähetyspiiri

Yhteyshenkilö: Sirpa Saarinen


Miksaus

Miksaustiimi hoitaa äänentoistoa seurakunnan tilaisuuksissa: viikoittaiset Tukikohta, sunnuntaijumalanpalvelus, Pyhän Hengen ilta sekä muut tilaisuudet tarvittaessa. Hyppää heti mukaan, jos miksaus on sinulle entuudestaan tuttua. Jos ei ole, olemme valmiita opettamaan miksauksen salat ja kun tunnet olevasi valmis, pääset miksaamaan itse.

Palveluaika on noin 2 tilaisuutta kuukaudessa.

Yhteyshenkilö: Tero Törmänen, 044 277 7956


Musiikki ja ylistys

Yhteyshenkilö: Piia Kytökorpi, etunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Soittokunta

Yhteyshenkilö: Jussi Laitinen, 050 912 8531

Säihke-kuoro ja band

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Taru Natri, ks. Työntekijät

Tukikohdan ylistystiimi

Tiimi vastaa Tukikohtien ylistyksenjohtamisesta ja musiikista. Tiimi koostuu bändien johtajista, joiden ympärille kootaan bändit vapaaehtoisista musiikin harrastajista. Tiimi haluaa musiikin kautta olla johdattamassa seurakuntaa ylistykseen, joka on kiitollisuuden osoittamista Jumalaa kohtaan. Tiimiin otetaan mielellään mukaan musiikin harrastajia. Omassa instrumentissaan ei tarvitse olla virtuoosi, vaan palvelemaan pääsee myös soittimen perusosaamisella. Pyrimme löytämään kaikille sopivat palvelupaikat, ja palvelumahdollisuuksia löytyy myös muista seurakuntamme tilaisuuksista ja toiminnoista.

Yleensä yhtä Tukikohtaa varten järjestetään vähintään kahdet treenit (kesto n. 2 tuntia), joihin soittajan pitää pystyä sitoutumaan.

Yhteyshenkilö: Tatu Kauppinen


Pyhäkoulut ja JUMIS

Taru

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Taru Natri, ks. Työntekijät


Päivätilaisuus

Yhteyshenkilöt: Kauko Vehniäinen ja Jouko Rajala


RistiAalto

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Jarmo Lyhty, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi


Romanityö

Yhteyshenkilöt: Armas Hagert, 040 077 8726 ja Mertsi Florin, 045 354 4133, mertsi.florin [a] suomi24.fi


Rukouspalvelu ja sielunhoito

Rukouspalvelun yhteyshenkilö: Mirja Ikonen

Sielunhoidon yhteyshenkilöt: Riitta-Leena Huttunen, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 400 9301 ja Sirpa Huttunen

Vastuupastori: Kenneth Karppinen, ks. Työntekijät

Jos tarvitset sielunhoitoa, ota yhteyttä osoitteella: sielunhoito [a] jklhelluntaisrk.fi

Tukikohdan rukouspalvelu

Merja

Rukouspalvelu on paikka johon ihmiset tulevat jakamaan ilonsa, surunsa ja elämäntilanteensa, ja yhdessä rukouspalvelijan kanssa nämä asiat voidaan viedä Jumalalle. Rukouspalvelu on luottamuksellinen! Mikäli koet paloa kantaa toisten ihmisten taakkoja Jumalalle tiedettäväksi ja olla rohkaisemassa toisia uskon polulla, tämä on sinun paikkasi.

Yhteyshenkilö: Merja Syrjä, nrp [a] jklhelluntaisrk.fi


Somistus

Somistustiimissä pääset palvelemaan Jumalaa ja seurakuntaa koristelemalla tiloja tilaisuuksiin ja juhliin. Tarkoitus on luoda viihtyisyyttä ja kodinomaisuutta seurakuntaperheelle. Haluamme myös vaikuttaa positiivisesti uusien viihtyvyyteen ja turvallisuudentunteeseen. Tämä on matalan profiilin tiimi. Et tarvitse mitään erityisosaamista ja sinun ei tarvitse olla esillä. Jumala on lahjoittanut monelle meistä lahjan nähdä ja toteuttaa kauneutta. Tässä tiimissä laitamme lahjasi käyttöön! Tukikohdan somistuksen lisäksi hoidamme kerran kuukaudessa ehtoolliskokouksen sekä satunnaisten erityistilaisuuksien somistukset.

Ota yhteyttä toimistoon, jos olisit kiinnostunut palvelemaan somistustiimissä!

Minna S

Tukikohdan somistustiimin yhteyshenkilö: Minna Poikela, minnamaria.sihvonen [a] gmail.com

Roudaus- ja lihastiimi (toimii yhteistyössä somistustiimin kanssa)

Jos olet vahva ja sydämesi palaa roudaukselle niin jätä yhteystietosi. Tarvitsemme kaltaistasi henkilöä erityistilaisuuksien aikana nosteluun ja siirtelyyn penkeistä bändikamoihin.

Palveluaika vaihtelee ja on joustava, noin 3-15 h kuukaudessa.

Yhteyshenkilö: Otso Hamarus, otso.hamarus [a] hotmail.fi


Solut

Kalle

Lue lisää soluista täältä.

Yhteyshenkilö: Kalle Niemi, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Nuorten solut: nuortensolut [a] temppeli.fi


Supermix ja K7

Lue lisää Supermixistä täältä ja K7-illoista täältä.

Yhteyshenkilö: Taru Natri, ks. Työntekijät


Säpinä-muskari

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Sini Sagir, etunimi.sukunimi[a]gmail.com, 044 532 4422


Tukikohta

Timo

Yhteyshenkilö: Timo Raassina, ks. Työntekijät

Host-tiimi

Host-tiimi haluaa kohdata seurakuntaan tulevat ihmiset omalla persoonallaan, hyväntahtoisesti ja ennakkoluulottomasti. Tiimi on täynnä ihmisiä, joita yhdistää halu palvella sekä huomioida ympärillä oleviaan. Tiimissä panostetaan hyvään yhteishenkeen ja palvelemiseen rentoudesta käsin. Host-tiimin sisällä on laaja mahdollisuus toteuttaa itseään Tukikohta-iltojen aikana sekä tiimin yhteisten palvelutempausten kautta. Tehtävät eivät edellytä aiempaa kokemusta ekstroverttiydestä, tule sellaisena kuin olet!

Palveluaika on n. 3-6h kuukaudessa + 1 vapaaehtoinen tiimipalaveri, jonka viihtyisyyteen pyritään panostamaan.

Yhteyshenkilö: Hanna Kakko, hanna.kakko [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 309 3222

Juontotiimi

Juontotiimi valmistelee Tukikohta-illat tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Näkyvin vastuumme on Tukikohta-iltojen johtaminen.

Yhteyshenkilö: Venla Lehtonen, venlalehtonen [a] outlook.com

Kolehtitiimi

Kolehtitiimi vastaa rahalahjan keräämisestä (käteinen + maksukortti) Tukikohdissa. Palvelutehtävä hoidetaan pareittain ja rahalahjan keräämisen lisäksi tehtäviin kuuluu rahojen laskeminen ja tallettaminen. Tämä on luottamustehtävä, mutta ei vaadi erityisosaamista. Palveluaika on 1-2 keskiviikkoiltaa kuukaudessa.

Yhteyshenkilö: Eveliina Viikki, eveviikki [a] gmail.com

Keittiötiimi

Keittiötiimi koostuu useista pienemmistä tiimeistä, jotka järjestävät Tukikohdan kahviot ja nyyttäri-illat aina keskiviikkoiltaisin. Keittiötiimissä voit palvella solusi tai kaveriporukkasi kanssa, tai tulla mukaan jo olemassa oleviin tiimeihin. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat opastuksen keittiön käyttöön ja ihmisiä ympärillesi.

Yhteystiedot: Heidi Huttunen, tukarikeittiö [a] jklhelluntaisrk.fi


Tulkkaus

Yhteyshenkilö: Esa Haapaniemi.

Tukikohdan tulkkaustiimi

Roosa

Tiimi mahdollistaa ulkomaalaisten osallistumisen Tukikohtiin tarjoamalla simultaanitulkkausta englanniksi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tulkkauskokemusta ollaksesi mukana tässä tiimissä!

Arvioitu palveluaika noin yksi Tukikohta/kk.

Yhteyshenkilö: Roosa Ketola, roosaketola [a] yahoo.com


Tykki & screen

Mona

Tykki- ja screenitiimin, tuttavallisemmin tykkitiimin, tehtävänä on palvella seurakuntaperhettä luomalla yhteisiin tilaisuuksiin (Tukikohta, sunnuntaijumalanpalvelus ja muut tilaisuudet tarpeen mukaan) mahdollisimman tarkoituksenmukaiset ja saumattomat multimediaesitykset, jotka sekä helpottavat tilaisuuksien seuraamista että tekevät suuren osan niiden visuaalisesta ilmeestä. Teksti, kuva ja video yhdistyvät näyttäväksi kokonaisuudeksi helppokäyttöisten ohjelmistojen avulla.

Jos haluat osaksi tätä tykkiä tiimiä, asennoidu palvelemaan tilanteen mukaan 2-4 h/kk.

Yhteyshenkilö: Mona Hirsikangas, etunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Tilaisuuksissa esitettävät aineistot: tykki [a] jklhelluntaisrk.fi


Vanhus- ja ystäväpalvelu

Yhteyshenkilö: Sirpa Mäkinen, diakonia [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 400 2135 (ma-ke klo 10-15)


Valot

Toimii pääasiassa Tukikohta-illoissa ja erityistilaisuuksissa.

Yhteyshenkilö: Lauri Mäkinen (yhteydenotot toimiston kautta)


Varkkitoiminta 12-15-vuotiaille

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Hanna Kakko, hanna.kakko [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 309 3222


Viestintä ja media

Viestiimi vastaa seurakunnan viestinnästä ja markkinoinnista. Seurakunnan viestintäjoukkoihin kuuluu muun muassa kirjoittajia, kuvaajia, graafisia suunnittelijoita, nettisivujen ylläpitäjiä, oikolukijoita ja muita viestinnän ja markkinoinnin alan osaajia. Yhtä lailla viestintään linkittyvät myös stream-tiimi, tykkitiimi ja somistus. Viestintää koordinoivat viestiimissä eri osa-alueiden vetäjät, joihin voit olla suoraan yhteydessä, jos olet kiinnostunut tietystä tehtävästä. Jos vielä etsit paikkaasi, ota yhteyttä viestintävastaava Minnaan.

Viestinnässä tehtävät ovat yleensä napakasti aikataulutettuja ja niitä on paljon – mutta voit valita mihin projekteihin lähdet mukaan. Voit siis vaikuttaa ajankäyttöösi hyvin paljon ja sopia osallistumisestasi joustavasti.

Viestintävastaava: Minna Kuisma, minna [a] jklhelluntaisrk.fi

Sisäinen tiedotus ja uutisointi

Siirrämme sisältöjä nettiin ja uuteen uutiskirjeeseen. Tarvitsemme tiimiin muun muassa toimittajia, haastattelijoita, videokuvaajia, valokuvaajia ja oikolukijoita. Ota yhteyttä, jos osaamisesi on näillä alueilla.

Yhteyshenkilö: Minna Kuisma, minna [a] jklhelluntaisrk.fi

Luova

Joonas ja Noora-Leea

Luova on tiimi, joka toteuttaa erilaisia media-, creative- ja viestintäprojekteja. Me valokuvaamme, videokuvaamme, suunnittelemme grafiikkaa, kirjoitamme, ideoimme, tiedotamme, viestimme ja markkinoimme. Tarkoituksenamme on tehdä seurakuntamme näkyväksi, jotta jokainen voisi löytää täydellisen Rakkauden – Jeesuksen. Palveluaika kuukaudessa noin 4-20 h riippuen toimenkuvasta ja projekteista.

Yhteystiedot: Noora-Leea Hammar, noora [a] jklhelluntaisrk.fi, Joonas Ojala, joonas [a] jklhelluntaisrk.fi

Nettisivut ja some

Tarvitsemme koko ajan lisäväkeä seurakuntamme nettisivujen ylläpitoon ja sisällön päivittämiseen. Jos WordPress on sinulle tuttu alusta ja hallitset koodaamista nettisivujen ylläpidon ja kehittämisen verran, ota yhteyttä Juhaan.

Jos haluat osallistua nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämiseen (esimerkiksi nettikalenterin päivitys, noin 2 h/kk), ota yhteyttä Minnaan. Jos olisit kiinnostunut nettisivujen teknisestä ylläpidosta, ota yhteyttä Juhaan.

Yhteystiedot: Juha Suni, juha.suni [a] jklhelluntaisrk.fi, Minna Kuisma, minna [a] jklhelluntaisrk.fi


Share on FacebookTweet about this on Twitter