Seurakuntamme toiminta nojaa laajan vapaaehtoistyöntekijäjoukon panokseen. Tehtäviä on monenlaisia ja erilaisille taidoille on käyttöä. Vapaaehtoistyö joustaa elämäntilanteiden mukaan. Joihinkin tehtäviin sitoudutaan viikoittaisella tai kuukausittaisella panoksella, toisiin projektiluontoisemmin. Vaikka suurin osa palvelutehtävistä tapahtuu täällä Jyväskylässä seurakunnan keskellä, jotkut lähtevät palvelemaan myös kotimaan rajojen ulkopuolelle lyhyt- tai pitkäaikaisiin lähetys- ja kehitysyhteistyötehtäviin.

Löydät tietoa seurakunnassamme toimivista palvelumuodoista näiltä sivuilta. Jos jo tiedät, mikä työmuoto sinua kiinnostaisi, voit jutella suoraan työmuodon vastuuhenkilöiden kanssa. Mikäli haluat tietää jostain palvelumuodosta enemmän tai haluat miettiä palvelumahdollisuuksia, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: palvele [a] jklhelluntaisrk.fi, niin kerromme lisää ja ohjaamme sinua kohti palvelutehtävääsi. Saat lisätietoa palvelutehtävistä ja seurakunnassa palvelemisesta myös seurakunnan pastoreilta ja toimistosta.

 

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti esimerkiksi

  • pyhäkoulun ja Jumiksen opettajia ja apuopettajia
  • vahtimestareita Tukikohtaan
  • kasteavustajia (huolehtimaan kasteasuista ja auttamaan kasteelle meneviä kasteasujen valinnassa, yhteydenotot seurakunnan toimistoon!)

Tutustu näihin ja muihin palvelutiimeihin täällä.

 

Tule, tehdään yhdessä!

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter