Jyväskylä International Christian Fellowship

Lue lisää täältä. Find more information here.

Yhteyshenkilö / Contact person: Sandesh Robert, sandesh.robert [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 409 9226


Järjestyksenvalvojat ja vahtimestarit

Seurakunnan järjestyksenvalvojatiimiin tarvitaan uusia reippaita jäseniä. Järjestyksenvalvojat palvelevat tilaisuuksiin osallistuvaa yleisöä. Meillä on useita tiimejä ja palveluvastuu vaihtelee tiimeittäin, riippuen missä tilaisuuksissa palvelet ja mihin tiimiin kuulut. Keskimäärin palveluvastuu on noin 1-3 kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan.

Järjestyksenvalvojilta odotamme: Olet 18 vuotta täyttänyt mies tai nainen, kuulut seurakuntaamme tai olet aktiivisesti mukana seurakuntamme toiminnassa, ja haluat palvella tilaisuuksiin osallistuvaa yleisöä. Tehtävään tarvittavat tiedot, taidot sekä rutiinit opetamme perehdytysjakson aikana.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä turvallisuusvastaava Timo Köykkään, 040 575 2689, timo.koykka [a] jklhelluntaisrk.fi.


Lapsityö

Lue lisää lapsityön monista eri työmuodoista täältä ja ilmoittaudu mukaan tehtäviin.

Yhteyshenkilö: Hannamari Ahvenus, ks. Työntekijät


Livelähetykset (streamaus)

Stream-tiimi tuottaa livelähetyksiä verkkoon seurakunnan jumalanpalveluksista (Tukikohta ja sunnuntai) sekä sovitusti myös muista tilaisuuksista. Tällä hetkellä julkaisualustana käytetään YouTubea. Stream-tiimi tarjoaa monipuolisen palvelupaikan, missä yhdistyy sujuvasti tekninen osaaminen sekä luova sisällöntuotanto. Livelähetykset sekä tilaisuuksista arkistoon jätetyt tallenteet ovat seurakunnalle arvokas väylä välittää sanomaa Jumalasta heille, jotka eivät tilaisuuksiin pääse osallistumaan.

Palveluaika on n. 3h/kk.

Yhteyshenkilö: Janne Ylitalo, etunimi [a] jklhelluntaisrk.fi


Lähetystyö

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Timo Toivanen, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Lyhytaikainen lähetystyö ja aktiot

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Karoliina Jylhä, aktiot [a] jklhelluntaisrk.fi

Lähetyspiiri

Yhteyshenkilö: Sirpa Saarinen


Miksaus

Miksaustiimi hoitaa äänentoistoa seurakunnan tilaisuuksissa: viikoittaiset Tukikohta, sunnuntaijumalanpalvelus, Pyhän Hengen ilta sekä muut tilaisuudet tarvittaessa. Hyppää heti mukaan, jos miksaus on sinulle entuudestaan tuttua. Jos ei ole, olemme valmiita opettamaan miksauksen salat ja kun tunnet olevasi valmis, pääset miksaamaan itse.

Palveluaika on noin kaksi tilaisuutta kuukaudessa.

Yhteyshenkilö: Tero Törmänen, 044 277 7956


Musiikki ja ylistys

Yhteyshenkilö: Esa Hyvönen & musiikkitiimi

Säihke-kuoro ja band

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Hannamari Ahvenus, ks. Työntekijät

Tukikohdan ylistystiimi

Tiimi vastaa Tukikohtien ylistyksenjohtamisesta ja musiikista. Tiimi koostuu bändien johtajista, joiden ympärille kootaan bändit vapaaehtoisista musiikin harrastajista. Tiimi haluaa musiikin kautta olla johdattamassa seurakuntaa ylistykseen, joka on kiitollisuuden osoittamista Jumalaa kohtaan. Tiimiin otetaan mielellään mukaan musiikin harrastajia. Omassa instrumentissaan ei tarvitse olla virtuoosi, vaan palvelemaan pääsee myös soittimen perusosaamisella. Pyrimme löytämään kaikille sopivat palvelupaikat, ja palvelumahdollisuuksia löytyy myös muista seurakuntamme tilaisuuksista ja toiminnoista.

Yleensä yhtä Tukikohtaa varten järjestetään vähintään kahdet treenit (kesto n. 2 tuntia), joihin soittajan pitää pystyä sitoutumaan.

Yhteyshenkilöt: ilm. myöh.


Pienryhmät

Lue lisää pienryhmistä täältä.

Yhteyshenkilö: Kalle Niemi, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Nuorten pienryhmät: nuortenpienryhmat [a] temppeli.fi


Päivätilaisuus

Yhteyshenkilöt: Kauko Vehniäinen ja Jouko Rajala


RistiAalto

Lue lisää täältä.


Romanityö

Yhteyshenkilöt: Armas Hagert, 040 077 8726 ja Mertsi Florin, 045 354 4133, mertsi.florin [a] suomi24.fi


Rukouspalvelu ja sielunhoito

Rukouspalvelun yhteyshenkilö: Mirja Ikonen

Sielunhoidon yhteyshenkilöt: Riitta-Leena Huttunen, etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 400 9301 ja Sirpa Huttunen

Vastuupastori: Tuomo Lehtimäki, ks. Työntekijät

Jos tarvitset sielunhoitoa, ota yhteyttä osoitteella: sielunhoito [a] jklhelluntaisrk.fi

Tukikohdan rukouspalvelu

Rukouspalvelu on paikka johon ihmiset tulevat jakamaan ilonsa, surunsa ja elämäntilanteensa, ja yhdessä rukouspalvelijan kanssa nämä asiat voidaan viedä Jumalalle. Rukouspalvelu on luottamuksellinen! Mikäli koet paloa kantaa toisten ihmisten taakkoja Jumalalle tiedettäväksi ja olla rohkaisemassa toisia uskon polulla, tämä on sinun paikkasi.

Yhteyshenkilö: Merja Syrjä, nrp [a] jklhelluntaisrk.fi


Somistus

Somistustiimissä pääset palvelemaan Jumalaa ja seurakuntaa koristelemalla tiloja tilaisuuksiin ja juhliin. Tarkoitus on luoda viihtyisyyttä ja kodinomaisuutta seurakuntaperheelle. Haluamme myös vaikuttaa positiivisesti uusien viihtyvyyteen ja turvallisuudentunteeseen. Tämä on matalan profiilin tiimi. Et tarvitse mitään erityisosaamista ja sinun ei tarvitse olla esillä. Jumala on lahjoittanut monelle meistä lahjan nähdä ja toteuttaa kauneutta. Tässä tiimissä laitamme lahjasi käyttöön!

Ota yhteyttä toimistoon, jos olisit kiinnostunut palvelemaan somistustiimissä!


Tukikohta

Yhteyshenkilö: ilm. myöh.

Host-tiimi

Host-tiimi haluaa kohdata seurakuntaan tulevat ihmiset omalla persoonallaan, hyväntahtoisesti ja ennakkoluulottomasti. Tiimi on täynnä ihmisiä, joita yhdistää halu palvella sekä huomioida ympärillä oleviaan. Tiimissä panostetaan hyvään yhteishenkeen ja palvelemiseen rentoudesta käsin. Host-tiimin sisällä on laaja mahdollisuus toteuttaa itseään Tukikohta-iltojen aikana sekä tiimin yhteisten palvelutempausten kautta. Tehtävät eivät edellytä aiempaa kokemusta ekstroverttiydestä, tule sellaisena kuin olet!

Palveluaika on n. 3-6 h kuukaudessa + 1 vapaaehtoinen tiimipalaveri, jonka viihtyisyyteen pyritään panostamaan.

Juontotiimi

Juontotiimi valmistelee Tukikohta-illat tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Näkyvin vastuumme on Tukikohta-iltojen johtaminen.

Kolehtitiimi

Kolehtitiimi vastaa rahalahjan keräämisestä (käteinen + maksukortti) Tukikohdissa. Palvelutehtävä hoidetaan pareittain ja rahalahjan keräämisen lisäksi tehtäviin kuuluu rahojen laskeminen ja tallettaminen. Tämä on luottamustehtävä, mutta ei vaadi erityisosaamista. Palveluaika on 1-2 keskiviikkoiltaa kuukaudessa.

Keittiötiimi

Keittiötiimi koostuu useista pienemmistä tiimeistä, jotka järjestävät Tukikohdan kahviot ja nyyttäri-illat aina keskiviikkoiltaisin. Keittiötiimissä voit palvella solusi tai kaveriporukkasi kanssa, tai tulla mukaan jo olemassa oleviin tiimeihin. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat opastuksen keittiön käyttöön ja ihmisiä ympärillesi.


Tulkkaus

Yhteyshenkilö: ilm. myöh.

Tukikohdan tulkkaustiimi

Tiimi mahdollistaa ulkomaalaisten osallistumisen Tukikohtiin tarjoamalla simultaanitulkkausta englanniksi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tulkkauskokemusta ollaksesi mukana tässä tiimissä!

Arvioitu palveluaika noin yksi Tukikohta/kk.

Yhteyshenkilö: Emilia Rajala, emilia.rayara [a] gmail.com


Tykki & screen

Tykki- ja screenitiimin, tuttavallisemmin tykkitiimin, tehtävänä on palvella seurakuntaperhettä luomalla yhteisiin tilaisuuksiin (Tukikohta, sunnuntaijumalanpalvelus ja muut tilaisuudet tarpeen mukaan) mahdollisimman tarkoituksenmukaiset ja saumattomat multimediaesitykset, jotka sekä helpottavat tilaisuuksien seuraamista että tekevät suuren osan niiden visuaalisesta ilmeestä. Teksti, kuva ja video yhdistyvät näyttäväksi kokonaisuudeksi helppokäyttöisten ohjelmistojen avulla.

Jos haluat osaksi tätä tykkiä tiimiä, asennoidu palvelemaan tilanteen mukaan 2-4 h/kk.

Yhteyshenkilö: Mona Hirsikangas, etunimi [a] jklhelluntaisrk.fi

Tilaisuuksissa esitettävät aineistot: tykki [a] jklhelluntaisrk.fi


Vanhus- ja ystäväpalvelu

Yhteyshenkilö: Sirpa Mäkinen, diakonia [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 400 2135 (ma-ke klo 10-15)


Valot

Toimii pääasiassa Tukikohta-illoissa ja erityistilaisuuksissa.

Yhteyshenkilö: Lauri Mäkinen (yhteydenotot toimiston kautta)


Varkkitoiminta 12-15-vuotiaille

Lue lisää täältä.

Yhteyshenkilö: Hanna Kakko, hanna.kakko [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 309 3222


Viestintä ja media

Viestiimi vastaa seurakunnan viestinnästä ja markkinoinnista. Seurakunnan viestintäjoukkoihin kuuluu muun muassa kirjoittajia, kuvaajia, graafisia suunnittelijoita, nettisivujen ylläpitäjiä, oikolukijoita ja muita viestinnän ja markkinoinnin alan osaajia. Yhtä lailla viestintään linkittyvät myös stream-tiimi, tykkitiimi ja somistus. Viestintää koordinoivat viestiimissä eri osa-alueiden vetäjät, joihin voit olla suoraan yhteydessä, jos olet kiinnostunut tietystä tehtävästä. Jos vielä etsit paikkaasi, ota yhteyttä viestintävastaava Minnaan.

Viestinnässä tehtävät ovat yleensä napakasti aikataulutettuja ja niitä on paljon – mutta voit valita mihin projekteihin lähdet mukaan. Voit siis vaikuttaa ajankäyttöösi hyvin paljon ja sopia osallistumisestasi joustavasti.

Viestintävastaava: Minna Kuisma, minna [a] jklhelluntaisrk.fi

Sisäinen tiedotus ja uutisointi

Siirrämme sisältöjä nettiin ja uuteen uutiskirjeeseen. Tarvitsemme tiimiin muun muassa toimittajia, haastattelijoita, videokuvaajia, valokuvaajia ja oikolukijoita. Ota yhteyttä, jos osaamisesi on näillä alueilla.

Yhteyshenkilö: Minna Kuisma, minna [a] jklhelluntaisrk.fi

Luova

Luova on tiimi, joka toteuttaa erilaisia media-, creative- ja viestintäprojekteja. Me valokuvaamme, videokuvaamme, suunnittelemme grafiikkaa, kirjoitamme, ideoimme, tiedotamme, viestimme ja markkinoimme. Tarkoituksenamme on tehdä seurakuntamme näkyväksi, jotta jokainen voisi löytää täydellisen Rakkauden – Jeesuksen. Palveluaika kuukaudessa noin 4-20 h riippuen toimenkuvasta ja projekteista.

Yhteyshenkilö: Joonas Ojala, joonas [a] jklhelluntaisrk.fi

Nettisivut ja some

Tarvitsemme koko ajan lisäväkeä seurakuntamme nettisivujen ylläpitoon ja sisällön päivittämiseen. Jos WordPress on sinulle tuttu alusta ja hallitset koodaamista nettisivujen ylläpidon ja kehittämisen verran, ota yhteyttä Juhaan.

Jos haluat osallistua nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämiseen, ota yhteyttä Minnaan.

Yhteystiedot: Juha Suni, juha.suni [a] jklhelluntaisrk.fi, Minna Kuisma, minna [a] jklhelluntaisrk.fi