Mikä RistiAalto?

RistiAalto on keskusteleva tilaisuus kahvilamaisessa ympäristössä. RA:n ytimessä on elämän todellisten kysymysten kohtaaminen ja käsittely eri tavoin. Paneelikeskustelut, haastattelut ja tarinat pureutuvat arkista elämäämme koskettaviin aiheisiin jännitteitä pelkäämättä. Suhde Jumalaan ja seurakuntaan usein muuttuu aikuistumisen myötä elämän ristiaalloissa; työn, perheen, seurakunnan ja ihmissuhteiden vaatimusten keskellä. Näkynämme on, että Jumala voisi olla kaikessa elämässämme – ja kaikki elämästämme Jumalassa.

RistiAalto-iltapäivässä on myös varattu hetki yhteiseen Jumalan kohtaamiseen. Yhteys jatkuu kahvikupin äärellä päivän teemasta keskustellen ja kuulumisia vaihtaen. RistiAallossa on myös mahdollista haastaa panelisteja, haastateltavia ja tarinansa kertojia omilla kysymyksillä. Keväästä 2012 alkaen järjestetyissä iltapäivissä on käsitelty muun muassa työn teologiaa ja kristityn suhdetta niin seurakuntaan, toisiin ihmisiin, rahaan, politiikkaan kuin luomakuntaan.

RistiAalton toistaiseksi tauolla.

Lapsille on järjestetty RistiAallon ajaksi omaa ohjelmaa, jotta perheellisetkin saavat keskittyä keskusteluihin ja kahviinsa rauhassa. Sujuvan lastenhoidon järjestämiseksi pyydämme ilmoittamaan mukana saapuvien lasten lukumäärän ja iät viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen ra.lastenhoito(at)jklhelluntaisrk.fi.

RistiAalto somessa

Tsekkaa RistiAallon sivu Facebookista, ja osallistu keskusteluun.