Solut ovat elämää yhdessä muiden kanssa. Niiden tärkein päämäärä on rakkaudelliset ihmissuhteet ja rakentava yhteys. Yhdessä etsimme seurakunnan syvintä ja pyhintä olemusta, jossa Jumalan läsnäolo on kaiken keskipiste. Kokoonnumme yhteisen rukouksen ja kiitoksen, hauskanpidon, Sanan tutkimisen, elämän jakamisen, rohkaisun sekä levon ja reissailun merkeissä.

Jokainen solu on uniikki ja tärkeä. Solut kokoontuvat erilaisina ja erilaisilla kokoonpanoilla eri puolilla Jyväskylää. Usein kokoontumispaikkoina ovat kodit, mutta ahkerassa käytössä ovat olleet myös kahvilat, puistot, seurakunnan tilat, asuinalueiden kerhohuoneet ja kampusalueet. Solut kokoontuvat usein arki-iltaisin, mutta jokainen solu saa itse määrittää tapaamisaikansa.

Koulutusta solunjohtajille

Solunjohtajakoulu on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut solutoiminnasta tai jo toimit pienryhmän johtajana ja haluat syventää ymmärrystäsi tehtävästä. Solunjohtajakoulu kokoontuu seitsemän kertaa. Koulussa käsitellään monipuolisesti solun johtamista koskevia aihepiirejä eri opettajien johdolla sekä yhdessä keskustellen. Opetusmateriaalina käytetään Solunjohtajan käsikirjaa, jonka saat omaksesi 10 eurolla.

Nuorten solut

Ilmoittautumisaikaa soluihin on pääasiassa syyskuu. Uudet solut pyritään ohjaamaan käyntiin lokakuun aikana. Solukoordinaattorimme ottavat vastaan ilmoittautumisia alla olevalla lomakkeella. Jos olet kiinnostunut oman solun perustamisesta tai teillä olisi jo mukava soluporukka koossa, ota silloinkin yhteys solukoordinaattoriimme. Suunnitellaan yhdessä eteenpäin.

yhteydenotot: nuortensolut(at)temppeli.fi

Aikuisten solut

Aikuisten soluista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä pastori Kenneth Karppiseen. Solunjohtajien koulutukseen ovat tervetulleita kaikki solun aloittamisesta kiinnostuneet.

Vastuupastori Kenneth Karppinen
ks. yhteystiedot

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter