Solut ovat elämää yhdessä muiden kanssa. Niiden tärkein päämäärä on rakkaudelliset ihmissuhteet ja rakentava yhteys. Yhdessä etsimme seurakunnan syvintä ja pyhintä olemusta, jossa Jumalan läsnäolo on kaiken keskipiste. Kokoonnumme yhteisen rukouksen ja kiitoksen, hauskanpidon, Sanan tutkimisen, elämän jakamisen, rohkaisun sekä levon ja reissailun merkeissä.

Jokainen solu on uniikki ja tärkeä. Solut kokoontuvat erilaisina ja erilaisilla kokoonpanoilla eri puolilla Jyväskylää. Usein kokoontumispaikkoina ovat kodit, mutta ahkerassa käytössä ovat olleet myös kahvilat, puistot, seurakunnan tilat, kerhohuoneet ja kampusalueet. Solut kokoontuvat usein arki-iltaisin, mutta jokainen solu saa itse määrittää tapaamisaikansa.

Nuorten solut

Ilmoittautumisaikaa soluihin on pääasiassa syyskuu. Uudet solut pyritään ohjaamaan käyntiin lokakuun aikana. Solukoordinaattorimme ottaa vastaan ilmoittautumisia syyskuun Tukikohdissa sekä sähköpostitse ja Facebookissa. Jos olet kiinnostunut oman solun perustamisesta tai teillä olisi jo mukava soluporukka koossa, ota silloinkin yhteys solukoordinaattoriimme. Suunnitellaan yhdessä eteenpäin.

Solukoordinaattorit

Anni Roininen ja Jenni Martikainen
yhteydenotot: nuortensolut(at)temppeli.fi

 

Aikuisten solut

Aikuisten soluista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä pastori Kenneth Karppiseen. Solunjohtajien koulutukseen ovat tervetulleita kaikki solun aloittamisesta kiinnostuneet.

Vastuupastori Kenneth Karppinen
ks. yhteystiedot

Share on FacebookTweet about this on Twitter