Pienryhmät ovat elämää yhdessä muiden kanssa. Niiden tärkein päämäärä on rakkaudelliset ihmissuhteet ja rakentava yhteys. Yhdessä etsimme seurakunnan syvintä ja pyhintä olemusta, jossa Jumalan läsnäolo on kaiken keskipiste. Kokoonnumme yhteisen rukouksen ja kiitoksen, hauskanpidon, Sanan tutkimisen, elämän jakamisen, rohkaisun sekä levon ja reissailun merkeissä.

Jokainen pienryhmä on uniikki ja tärkeä. Pienryhmät kokoontuvat erilaisina ja erilaisilla kokoonpanoilla eri puolilla Jyväskylää. Usein kokoontumispaikkoina ovat kodit, mutta ahkerassa käytössä ovat olleet myös kahvilat, puistot, seurakunnan tilat, asuinalueiden kerhohuoneet ja kampusalueet. Pienryhmät kokoontuvat usein arki-iltaisin, mutta jokainen ryhmä saa itse määrittää tapaamisaikansa.

Koulutusta pienryhmien johtajille

Pienryhmäjohtajakoulu on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta tai jo toimit pienryhmän johtajana ja haluat syventää ymmärrystäsi tehtävästä. Koulu kokoontuu seitsemän kertaa ja siellä käsitellään monipuolisesti pienryhmän johtamista koskevia aihepiirejä eri opettajien johdolla sekä yhdessä keskustellen. Opetusmateriaalina käytetään Pienryhmäjohtajan käsikirjaa, jonka saat omaksesi 10 eurolla.

Nuorten pienryhmät

Ilmoittautumisaikaa pienryhmiin on pääasiassa syyskuu. Uudet ryhmät pyritään ohjaamaan käyntiin lokakuun aikana. Ilmoittautumisia otetaan vastaan alla olevalla lomakkeella. Jos olet kiinnostunut oman pienryhmän perustamisesta tai teillä olisi jo mukava porukka koossa, ota silloinkin yhteyttä lomakkeella. Suunnitellaan yhdessä eteenpäin.

yhteydenotot: nuortenpienryhmat(at)jklhelluntaisrk.fi

Aikuisten pienryhmät

Aikuisten pienryhmistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä pastori Kenneth Karppiseen. Pienryhmäjohtajien koulutukseen ovat tervetulleita kaikki pienryhmän aloittamisesta kiinnostuneet.

Vastuupastori Kenneth Karppinen
ks. yhteystiedot

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter