Tervetuloa varkkeihin!

Varkki-illat ovat suunnattu 6.-9. -luokkalaisille nuorille. Illat ovat perjantaisin 19.00-21.30.

Varkkityön näkynä on turvallisuus, rohkaiseminen, perheyhteys ja hauskan pitäminen. Haluamme tiiminä olla turvallisia isosiskoja ja -veljiä varkeille, ja rohkaista jokaista tuntemaan Jeesus henkilökohtaisena pelastajana. Haluamme myös rohkaista jokaista varkkia yksilönä ja tukea heidän omaa timanttista persoonaansa.

Meistä on myös tärkeää, että varkki-ikäisille on seurakunnassa oma paikka, jossa he voivat tutustua muihin uskoviin, saada ystäviä ja tuntea olevansa osa seurakuntaperhettä. Iltojen aikana pidetään myös hauskaa yhteisten sketsien, leikkien ja rennon hengailun kautta. Jokainen ilta huipentuu yhteiseen iltapalaan ennen kotiinlähtöä.

Varkit käyvät satunnaisesti myös retkillä, ja lisäksi järjestämme myös varkkileirejä. Erityisohjelmasta ilmoitetaan aina erikseen varkki-illoissa ja seurakunnan nettisivuilla. Tsekkaa varkki-illat nettikalenterista, tarkemmat tiedot illoista saat Instagramista -> seuraa @jklvarkit.

Varkkitoimintaa pyörittää huikea tiimi, jonka sydämellä on olla varkeille isosiskoja ja isoveljiä. Tiimin lisäksi varkeissa käy myös muita seurakuntalaisia muun muassa opettamassa, johtamassa ylistystä tai leipomassa pannareita. Varkkitiimiä johtaa Hanna Kakko.

Kolme erilaista iltaa

Varkki-ilta koostuu yhteisestä sessiosta, jossa on ylistystä ja puhe illan teemaan liittyen, sketsejä sekä leikkejä unohtamatta. Syksyllä 2019 puheiden teemat liittyvät uskon perusteisiin, kuten raamattuun, identiteettiin, rukoiluun ja ylistykseen, yhteyteen sekä evankeliointiin.

Johdatus-illassa katsomme Pekka Perhon YouTubeen julkaiseman Johdatus-sarjan videon. Sen jälkeen jakaudumme pienempiin ryhmiin ja keskustelemme aiheesta sekä rukoilemme jokaisen varkin puolesta. Johdatus-sarjan aiheet ovat Raamattu, Jumalan puhe, unelmat, avoimet ovet, viisaiden neuvot, rauha ja maalaisjärki.

Hengailu-iltana pääfokuksena on kohtaaminen, hauskan pitäminen ja perheyhteyden ylläpitäminen. Illat koostuvat yhteisestä tekemisestä pimeäpiilosesta Megazoneen ja luontoretkiin. Pitemmille reissuille järjestämme varkeille kyydityksen kirkkorakennuksen edestä. Isommista retkistä ilmoitetaan aina etukäteen ja mahdollinen ilmoittautuminen tulee nettisivuille pari viikkoa etukäteen.

Varkkikesä 2020

13.6. Päivä metsässä
4.7. Päivä kaupungissa – ilmoittautuminen alla!
1.8. Päivä rannalla