Tervetuloa varkkeihin!

Varkki-illat ovat suunnattu 6.-9. -luokkalaisille nuorille. Varkki-illat on pääsääntöisesti tauolla syksyn 2021, lisätietoa työn uusista suunnitelmista on luvassa vuoden 2022 alussa.

Varkkityön näkynä on turvallisuus, rohkaiseminen, perheyhteys ja hauskan pitäminen. Haluamme tiiminä olla turvallisia isosiskoja ja -veljiä, innostaa mukaan seurakuntaan, ja rohkaista jokaista tuntemaan Jeesus henkilökohtaisesti. Haluamme myös rohkaista jokaista varkkia yksilönä ja tukea heidän omaa timanttista persoonaansa.

Meistä on tärkeää, että varkki-ikäisille on seurakunnassa oma paikka, jossa he voivat tutustua muihin uskoviin, saada ystäviä ja tuntea olevansa osa seurakuntaperhettä. Iltojen aikana pidetään myös hauskaa yhteisten sketsien, leikkien ja rennon hengailun kautta. Jokainen ilta huipentuu yhteiseen iltapalaan ennen kotiinlähtöä.

Varkit käyvät satunnaisesti myös retkillä, ja lisäksi järjestämme myös varkkileirejä.

Tsekkaa varkki-illat nettikalenterista, tarkemmat tiedot illoista saat Instagramista: @jklvarkit.

Varkkitoimintaa pyörittää huikea tiimi, jonka lisäksi varkeissa käy myös muita seurakuntalaisia muun muassa opettamassa, johtamassa ylistystä tai leipomassa pannareita. Varkkitiimiä johtaa Hanna Kakko (ks. yhteystiedot).