Tervetuloa varkkeihin!

Varkit (eli varkkarit eli varhaisnuoret…) on 6.–9.-luokkalaisille suunnattuja iltoja, joita järjestetään temppelin alasalissa joka perjantai klo 19 alkaen. Ilta loppuu klo 21 maissa.

Varkki-iltoja järjestetään, että jokainen nuori voisi oppia tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana ja ystävänä. Meistä on myös tärkeää, että varkki-ikäisillekin on seurakunnassa oma paikka, jossa he voivat tutustua muihin uskoviin, saada ystäviä ja tuntea olevansa osa seurakuntaperhettä.

Varkeissa panostetaan yhteiseen ylistykseen ja rukoukseen. Todistukset ja opetukset keskittyvät uskon elämän perusasioihin ja varkkeja koskettaviin aiheisiin. Rentoa hengailua ei myöskään ole unohdettu, vaan aikaa vietetään paljon yhdessä puuhastellen, leikkien ja pelaillen. Joka perjantai syödään myös yhdessä iltapalaa. Varkit käyvät satunnaisesti myös retkillä, ja lisäksi järjestämme kolme kertaa vuodessa varkkileirin. Erityisohjelmasta ilmoitetaan aina erikseen varkki-illoissa ja seurakunnan nettisivuilla. Tsekkaa varkki-illat nettikalenterista, tarkemmat tiedot illoista saat Instagramista -> seuraa @jklvarkit.

Varkkitoimintaa pyörittää huikea tiimi, jonka sydämellä on olla varkeille isosiskoja ja isoveljiä. Tiimin lisäksi varkeissa käy myös muita seurakuntalaisia muun muassa opettamassa, johtamassa ylistystä tai leipomassa pannareita. Varkkitiimiä johtaa Hanna Kakko.

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter