Varkit (eli varkkarit eli varhaisnuoret…) on 6.–9.-luokkalaisille suunnattuja iltoja, joita järjestetään temppelin alasalissa joka perjantai klo 19 alkaen. Ilta loppuu klo 21 maissa.

Varkki-iltoja järjestetään, että jokainen nuori voisi oppia tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana ja ystävänä. Meistä on myös tärkeää, että varkki-ikäisillekin on seurakunnassa oma paikka, jossa he voivat tutustua muihin uskoviin, saada ystäviä ja tuntea olevansa osa seurakuntaperhettä.

Varkeissa panostetaan yhteiseen ylistykseen ja rukoukseen. Todistukset ja opetukset keskittyvät uskon elämän perusasioihin ja varkkeja koskettaviin aiheisiin. Rentoa hengailua ei myöskään ole unohdettu, vaan aikaa vietetään paljon yhdessä puuhastellen, leikkien ja pelaillen. Joka perjantai syödään myös yhdessä iltapalaa. Varkit käyvät satunnaisesti myös retkillä, ja lisäksi järjestämme kolme kertaa vuodessa varkkileirin. Erityisohjelmasta ilmoitetaan aina erikseen varkki-illoissa ja seurakunnan nettisivuilla. Seuraa varkkeja myös Instagramissa ja Snapchatissa käyttäjänimellä jklvarkit.

Varkkien tarkemman ohjelman voit tsekata täältä.

Varkkitoimintaa pyörittää huikea tiimi, jonka sydämellä on olla varkeille isosiskoja ja isoveljiä. Tiimin lisäksi varkeissa käy myös muita seurakuntalaisia muun muassa opettamassa, johtamassa ylistystä tai leipomassa pannareita. Varkkitiimiä johtaa Henri Leinonen (etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi, 040 831 2463).

Share on FacebookTweet about this on Twitter