NiceDesign on yhteyttä, ystävyyttä ja yhdessäoloa,
rukousta, ravintoa ja rakkautta!

NiceDesignissa jokainen nainen voi pysähtyä hetkeksi oman elämänsä äärelle ja Taivaan Isän läsnäoloon. ND:ssa rakennutaan ja voimaannutaan. Rukouksemme on, että ND-päivissä kokemamme antaisi eväitä arkipäiviimme ja vaikuttaisi pysyvää muutosta elämiimme.

Vuodesta 2007 alkaen NiceDesign-tapahtumia on järjestetty kaksi kertaa vuodessa. Päivät koostuvat opetuksesta, erilaisista tarinoista, ylistyksestä, rukouksesta, yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta. Mausteena mukana on usein myös kädentaitoja, hemmottelua tai vaikkapa kehonhuoltoa – yllätyksiä unohtamatta. Käsiteltävät aiheet nousevat kävijöiden palautteesta: isoina teemoina vaihtelevat kutsumus, identiteetti ja ihmissuhteet.

ndtiimi

NiceDesign-päiviä suunnittelee tiimi, joka kuulee mielellään uusia ideoita ja toiveita. Ole siis rohkeasti yhteydessä tiimiin, jos mielessäsi on mitä tahansa NiceDesigniin liittyvää (nicedesign[at]temppeli.fi).

NiceDesign on myös Facebookissa ja Instagramissa.

 

 

Tärkeää käytännön tietoa NiceDesignista

img_3308Etukäteen ilmoittautuminen on pakollista ja ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Tämä johtuu pääasiassa kahdesta syystä: haluamme valmistella päivän mahdollisimman hyvin ja ison tapahtuman valmistelemisessa on tärkeää tietää osallistujamäärä etukäteen. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä enemmän autat meitä suunnittelussa. Ilmoittautumisajan alkamisesta kerrotaan mm. tällä nettisivulla, Facebookissa ja Tukikohdassa.

Sylivauvat ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan NiceDesigniin äitiensä mukana. Yksi vuotta täyttäneitä taaperoita tai alakouluikäisiä lapsia ei kuitenkaan NiceDesigniin voi tuoda, näin jokainen nainen voi nauttia erityisestä päivästään kaikessa rauhassa.