biitsi

Kesä Yhdessä!

Kesällä 2018 Jyväskylän helluntaiseurakunta, Missio Church ja vapaaseurakunta viettävät kesän yhdessä. Teemana on kylväminen ja opetus jakautuu kolmeen alateemaan: siemenen kylvämiseen, kastelemiseen ja sadon niittämiseen. Tuu mukaan seurakuntarajat ylittävään kesänviettoon!

Kesä Yhdessä -illat keskiviikkoisin klo 18 ovat nuorten ja nuorten aikuisten kokoontuminen, jossa vietetään aikaa toistemme ja rakastavan Jumalan kanssa. Illat vastaavat tyyliltään seurakuntien nuorteniltoja, ja niissä kuullaan opetusta kesän teemoista. Illat järjestetään joko helluntaiseurakunnan tai Missio Churchin tiloissa, tsekkaa paikka kalenterista.

Rantatuoli joka toinen lauantai klo 18 on vapaamuotoinen hengailuilta, jonka fokus on rennossa olemisessa ja yhdessä tekemisessä. Illat järjestetään vaihtuvissa sijainneissa, joten muista seurata somea, niin pysyt infoista kärryillä!

Kesä Yhdessä Steissi kolmena kesäperjantaina klo 19 on 13-19-vuotiaiden ilta, joka koostuu nyyttäreistä, ylistyksestä, Raamatun opetuksessta, rukouksesta ja rennosta hengailusta. Steissit järjestetään vaihtuvissa paikoissa, joten seuraa somea!

Jumalanpalvelus sunnuntaisin on kokoontuminen, jossa koko seurakunta vauvasta vaariin saapuu yhteen. Jumalanpalveluksen järjestää kukin kotiseurakunta. Helluntaiseurakunnan sunnuntaijumalanpalvelus starttaa klo 11.

Seuraa @kesayhdessa Facebookissa ja Instagramissa, niin tiedät mitä tapahtuu ja missä ollaan!

Jumala on kiinnostunut sinusta.

Olemme varmoja, että olet hänelle tärkeä ja että hänellä on tarkoitus ja hyvä suunnitelma elämääsi varten. Tiedämme omasta kokemuksesta, että elämä Jumalan yhteydessä on jännittävää ja samalla turvallista.

Näillä sivuilla löydät tietoa siitä, keitä me olemme, milloin mitäkin tapahtuu, mikä meille on tärkeää, sekä kuvia ja puheklippejä. Meistä olisi upeaa tavata sinut kirkolla!

Nuorisotyötä johtaa 1.8.2018 alkaen pastori Timo Raassina.

Pysy kartalla!

Share on FacebookTweet about this on Twitter