pyhisPyhäkoulut järjestetään sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana. Lapset osallistuvat jumalanpalveluksen alkuosaan pääsalissa ja siirtyvät klo 11.30 pyhäkouluihin, jotka kestävät tunnin. Pyhäkouluohjaajina toimivat turvalliset ja tehtäväänsä valmistautuneet nuoret ja aikuiset.

Huom! Koronaepidemian aikana aloitamme pyhäkoulun klo 11.00 ja lopetamme klo 12.00 jumalanpalveluksen päättyessä. Tule kirkolla siis suoraan yläkertaan!

Lapset jakautuvat ryhmiin seuraavasti:

  • 2,5-5-vuotiaiden KULLANMURUJEN ryhmässä tutustutaan leikkien, laulujen ja lyhyen kertomuksen avulla turvalliseen Taivaan Isään. Kullanmurut kokoontuvat piensali Lainassa.
  • 6-8-vuotiaiden OPETUSLASTEN ryhmässä Raamatun opetus on jo konkreettisempaa. Ryhmässä harjaannutaan myös kädentaitoihin ja vuorovaikutukseen toisten lasten kanssa. Opetuslapset kokoontuvat piensali Otossa.
  • Erityistukea tarvitsevien KULTAJYVIEN ryhmä on toistaiseksi tauolla ohjaajien vähyyden vuoksi.
  • JUMIS on 9-12-vuotiaiden oma kohtaamispaikka sunnuntain jumalanpalveluksen aikana klo 11.30 alkaen. Jumiksessa opettelemme yhdessä löytämään käyttökelpoisia Raamatun totuuksia ja tutustumme toisiimme mukavan toiminnan ohessa. Jumislaiset kokoontuvat piensali Annassa.

Pienet lapset

Pienet lapset ovat tervetulleita tilaisuuksiimme. Jumalanpalvelusten aikana pienimpien kanssa on käytettävissä myös pientila Siiri kirkon toisessa kerroksessa. Toiseen kerrokseen pääsee aulasta sekä portaita että hissillä. Siirissä on mahdollisuus ruoan lämmitykseen ja viereisessä wc-tilassa onnistuu myös vaipanvaihto.