pyhisPyhäkoulut järjestetään sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana. Lapset osallistuvat jumalanpalveluksen alkuosaan pääsalissa tai parvella ja siirtyvät klo 11.30 pyhäkouluihin, jotka kestävät tunnin. Lapset jakautuvat ryhmiin seuraavasti:

  • 2,5-5-vuotiaiden KULLANMURUJEN ryhmässä tutustutaan leikkien, laulujen ja lyhyen kertomuksen avulla turvalliseen Taivaan Isään. Kullanmurut kokoontuvat aulatason pyhäkoululuokassa.
  • 6-8-vuotiaiden OPETUSLASTEN ryhmässä Raamatun opetus on jo konkreettisempaa. Ryhmässä harjaannutaan myös kädentaitoihin ja vuorovaikutukseen toisten lasten kanssa. Opetuslasten pyhäkoululuokka on alakerrassa ruokasalin vieressä.
  • Erityistukea tarvitsevien KULTAJYVIEN ryhmä on toistaiseksi tauolla ohjaajien vähyyden vuoksi.
  • JUMIS on 9-12-vuotiaiden oma kohtaamispaikka sunnuntain jumalanpalveluksen aikana klo 11.30 alkaen. Jumiksessa opettelemme yhdessä löytämään käyttökelpoisia Raamatun totuuksia ja tutustumme toisiimme mukavan toiminnan ohessa. Jumislaiset kokoontuvat nykyään taiteoviluokassa alakerrassa.

 

Pienet lapset

Siiontemppelin pääsalissa on alle 3-vuotiaille lastenhoitohuone, jossa lapset vanhempineen voivat olla tilaisuuksien aikana. Huone on pääsalin välittömässä yhteydessä ja sen isot ikkunat avautuvat pääsaliin. Tilaisuus välitetään lastenhoitohuoneeseen äänentoiston kautta ja tilaisuus on mahdollista kuunnella myös tulkattuna kuulokkeiden kautta. Lastenhoitohuoneessa on myös mahdollisuus ruoan lämmitykseen ja vaipanvaihtoon.

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter