Tervetuloa kerhoon!

Tämän syksyn uusi juttu on alakoululaisten kerhotoiminta, joka käynnistyy torstaina 2.9.

Kerhot kokoontuvat kirkolla torstaisin klo 17.30–19.00 aina kolmena peräkkäisenä torstaina, minkä jälkeen on viikon tauko. Syksyn kerhoillat ovat siis 2.9., 9.9., 16.9., (tauko), 30.9., 7.10., 14.10., (tauko), 28.10., 4.11., 11.11., (tauko), 25.11. 2.12. ja 9.12.

Tarjolla on monta vaihtoehtoa: bändikerho, kokkikerho, kässäkerho, liikkakerho ja pelikerho. Kaikki kerhot kokoontuvat samaan aikaan eli näistä pitäisi osata valita yksi – aika vaikeaa, eikö totta?! 😀 Kivoja kerhoja on luvassa, kannattaa lukea kunkin kerhon kuvaus niiden omilta sivuilta (klikkaa linkkejä).

Kerhoissa opettelemme yhdessä uusia taitoja ja samalla tutustumme toisiimme. Juttelemme myös lasten arkisista ja tärkeistä asioista kuten siitä, miten usko ja luottamus Jumalaan voisi näkyä lapsen arjessa.

Ryhmät ovat pieniä, kuhunkin kerhoon mahtuu kymmenen kerholaista – paitsi liikkakerhoon kaksitoista, että saadaan kunnon pelit aikaiseksi 🙂 Pienissä ryhmissä on  helppo tutustua toisiin kerholaisiin ja löytää uusia ystäviä.

Kerhoja ohjaavat luotettavat ja turvalliset aikuiset seurakunnastamme. Kaikista kerhoista vastaa lapsityöpastorimme Hannamari Ahvenus.

Ilmoittautuminen kerhoihin on nyt auki ja ilmoittautumisaikaa on 1.9. asti, tai kunnes kerho on täynnä. Ilmoittautumislomakkeen löydät kunkin kerhon omalta sivulta:

Kerhojen materiaalimaksu on 10 € / lapsi / lukukausi. Maksu maksetaan seurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10 viitteellä 12360.

Sisaruksille voidaan myöntää pieni alennus maksusta, eikä maksu saa muutenkaan tulla esteeksi lapsen osallistumiselle. Ota rohkeasti yhteyttä Hannamariin, jos maksu mietityttää!

 

Lisätietoja voit kysellä pastori Hannamarilta: hannamari.ahvenus [a] jklhelluntaisrk.fi, 050 409 9176 

 

PS. Muistathan myös, että Säihke-kuoro alkaa harjoitella joka toinen maanantai. Uudempana juttuna avautuu myös Royal Rangers, joka vuorottelee jatkossa maanantaisin Säihkeen kanssa.

Säihkeeseen mahtuu mukaan uusia laulajia ja RR-ilmoittautuminen on myös nyt auki. Kivoja paikkoja harrastaa ja tutustua toisiin myös ne molemmat!