Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja osallistumaan!

Kokoonnumme sunnuntaisin klo 11 yhteiseen, monipuoliseen jumalanpalvelukseen sekä kuun ensimmäistä sunnuntaita lukuun ottamatta klo 15 kansainväliseen kaksikieliseen jumalanpalvelukseen (englanti/suomi). Lisäksi keskiviikkoisin klo 19 järjestämme erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun Tukikohdan, jonne kaikenikäiset ovat myös tervetulleita. Syvempää yhteyttä toisiin seurakuntalaisiin voit löytää myös säännöllisesti kokoontuvista pienryhmistä.

Seurakuntaelämään kuuluvat myös erilaiset kuukausittain tai harvemmin toistuvat tilaisuudet ja tapahtumat. Nämä on usein suunnattu jollekin tietylle kohderyhmälle, mutta ovet ovat kuitenkin yleensä avoinna kaikille. Kohderyhmäajattelu ei siis sulje pois, vaan ennemminkin tarkentaa sisällön tietyn osallistujaryhmän elämäntilanteeseen/tarpeisiin sopivaksi.

Erityisen innostuneita olemme monipuolisesta lapsi- ja nuorisotyöstämme, joka tarjoaa niin perheen pienimmille kuin aikuisuuden kynnyksellä oleville turvallisen, rennon ja positiivisen paikan kasvaa ja viettää aikaa. Yhtä lailla toivomme kuitenkin, että seurakuntamme seniori- ja diakoniatyö voisi vastata yhteyden kokemisen tarpeeseen vielä sittenkin, kun voimat alkavat vähetä ja seurakunnan tilaisuuksiin saapuminen käy vaikeammaksi.

Tutustu toimintaamme tarkemmin vasemman sivun valikon kautta. Olet myös lämpimästi tervetullut paikan päälle osallistumaan ja tutustumaan meihin!